T.C. MERKEZ BANKASI'ndan bir uyarı..
Dağarcığınızda bulunsun... Eğer bir gün ATM ...makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız; PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi) Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor. Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim.
''Face'de dolanırken böyle birşey gördüm ama aklımada bişey geldi ya şifrem 1111 veya 2222 veya 3333 ise napıcam'' 😆 😜
Bilgilendirme
· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
T.C. MERKEZ BANKASI'ndan bir uyarı..
Dağarcığınızda bulunsun... Eğer bir gün ATM ...makinelerinden bir soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız; PIN kodunuzu ters girmeniz halinde (Örn. 1234 yerine 4321.. gibi) Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor. Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca çok kişiye bildirelim.
''Face'de dolanırken böyle birşey gördüm ama aklımada bişey geldi ya şifrem 1111 veya 2222 veya 3333 ise napıcam'' 😆 :P
İyi düşünmüşler , öyle bir şifre vermezler ayrıca 😁
Ama yurdum insanı bunun suyunu çıkarır . Yürekten inanıyorum ❤️

Çok akıllıca 🙏
Gerçekten çok akıllıca böyle bir uygulamaya geç bile kaldılar.
Gerçekten çok akıllıca böyle bir uygulamaya geç bile kaldılar.
çok akıllıca oldugundan dolayı geç kalmışlardır belki 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
iyimiş

ahahah deniycem 😈
eskiler bilir
@Guernica
Bro polis sonra seni kovalamasın 😆
S
Sacrifices
⭐ 16y
@Guernica
biggrint1 biggrint1 😁 😁 🤘 🤘
Nina Ricci
⭐ 17y
@Guernica
Belki babası polis 😈

haberin bir kaynağı varmı bana inandırıcı gelmedi.
Çok akıllıca da adam o an heyecandan şifresini tersten girmeyi akıl etse de yanlış girer valla 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
@extraloob
Diyorum ya Okan abi face de gezerken gördüm kesin bir kaynak yok balon da olabilir.
Diyorum ya Okan abi face de gezerken gördüm kesin bir kaynak yok balon da olabilir.
haberin bir kaynağı varmı bana inandırıcı gelmedi.
Banada gelmedi sömürürüm ben bunu polis gelene kadar ohooo. 😁
@extraloob
doğru face'de çakallık yapmış birisi...
Fake böyle bişey yok 😄 boşu boşuna 😄 yapmayın kartı yutturusunuz 😄 sonra 10 saat uğraş 😄
polis gelecek diye bide hırısıza kafa tutarsınız mazzalah bıcak bi yerinize kaçıverir 😄 aman 😄
polis gelecek diye bide hırısıza kafa tutarsınız mazzalah bıcak bi yerinize kaçıverir 😄 aman 😄
Fake böyle bişey yok 😄 boşu boşuna 😄 yapmayın kartı yutturusunuz 😄 sonra 10 saat uğraş 😄
polis gelecek diye bide hırısıza kafa tutarsınız mazzalah bıcak bi yerinize kaçıverir 😄 aman :D
Dürterler dürterler
[ek #12654]
ohoo hırsız gelicek de zorla atmden para çektirecek de ölme eşşeğim ölme 😁
1551 gibi simetrikler de olmazs o zaman 😜
ps:Fake bence bu [deneyen var mı)
1551 gibi simetrikler de olmazs o zaman 😜
kart şifrelerinin simetrik , arka arkaya aynı sayı veya ilk rakamı 0 ile başlama gibi olasılığı yok merak etme 🤝
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap