oww harikasın cidden bu arada adaş çıktık 😆 😘 🍺
BiLGe_KhAN 105 lvl bu da son ss .....
· 60 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
KSRO oyuncu kalitesi açısından ISRO ya göre kat kat daha iyi.
Şu ISRO daki 3 charım satılsa hemen kaldığım yerden devam edicem.
KSRO da 52 Lvl Chinese bow char beni bekliyor.
Not : Bu arada 105 lvl için tebrikler...
Şu ISRO daki 3 charım satılsa hemen kaldığım yerden devam edicem.
KSRO da 52 Lvl Chinese bow char beni bekliyor.
Not : Bu arada 105 lvl için tebrikler...
tesekkur ederim
Helal olsun başka bişey demiyorum.Ksro oynadım bi dönem74 de baydı beni..
Helal olsun sabırlı bi insansın.
hocam fazladan üyeliğin yada oynamıyosan verirmisin ya 2 saatdir üyelik acma calısıyorum bi türlü olmuyo :S
teşekkürler 🍺
hocam fazladan üyeliğin yada oynamıyosan verirmisin ya 2 saatdir üyelik acma calısıyorum bi türlü olmuyo :S
Kore TC kimlik no suz üyelik açamassın ve bulucağınıda sanmıyorum. 😉
Ps: Helal olsun tebrikler elle 105 inanılır gibi değil. 😱
Kore TC kimlik no suz üyelik açamassın ve bulucağınıda sanmıyorum. 😉
Ps: Helal olsun tebrikler elle 105 inanılır gibi değil. 8O
ama simdi açtım makara:
ugur kacinci kat orasi yaw 😄
^^
Helal olsun walla fazla soze gerek yok..
tesekkur ederim
server hangisi
server hangisi
비잔틴 ------ server burasi
F
Funny Child
⭐ 18y
Hangi serverdasın acaba?
funny bana ksroda 1 tane kayıt alırmısın ltf kardeş ? bilgileriyle birlikte pm atabilrmisin?
Helal olsun, tebrik ederim. Elle 105'e kadar kasmak kolay değil. Dile kolay, 8 ayda olmuş. ;-)
S
SoulDealeR
⭐ 17y
rapugur o lv a nsl geldigini anlatmana ragmen ben hala cozebilmis degilim 😊 Benm 1 sene ksro baslayali 58lv char var. O lv a gold botlarla, etraftan taxilere girerek yaptim ama sen okadar yuksek lv partileri nasil buldun ki ? Korelilerle arkadas oldun yoksa senin serverinda senin gibi birsuru turk varmi ?
Ben 2 yıl oldu ama 101lv im. 😄 Ne korece biliyordum ne başka bişi.
Servera başladığım zaman 5-6 Türk vardı.Hiçbiride yüksek lv değildi.Bu arkadaş direk Mücahit abi lerin yanında başlamış. Bende ilk onların serverda başlamıştım.Sonra server ı değiştirdim.Birleşceğini bilseydim değiştirmezdim. 😄 Sanırım bu ark başladığında (8-9 ay önce) yanlış hatırlamıyorsam Mücahit abi +95 di :DAma sana tavsiyem İngilizce oynama Korece oyna daha rahat edersin.Tabi sizin serverda yabancı çok.Korelilerle o kadar haşır neşir değilsindir de bizim serverda yabancıda yok adam akıllı 😄 Bütün işimiz Korelilerle 😄 Neyse tebrik ederim. Darısı başıma(yaz tatili gelsin 1 ay sürmez 😄 ) 축하해요^^^
NOT:İnş. Mücahit abinin olduğu serverı doğru hatırlamışımdır.O kadar konuştum 😄
NOT2: Mücahit abie selamlarımı ilet 😄 VoDoooo nickli Tunay isimli diye biri selam söylüyor de hatırlarsa hatırlar,hatırlamazsa canı sağolsun 😄
Servera başladığım zaman 5-6 Türk vardı.Hiçbiride yüksek lv değildi.Bu arkadaş direk Mücahit abi lerin yanında başlamış. Bende ilk onların serverda başlamıştım.Sonra server ı değiştirdim.Birleşceğini bilseydim değiştirmezdim. 😄 Sanırım bu ark başladığında (8-9 ay önce) yanlış hatırlamıyorsam Mücahit abi +95 di :DAma sana tavsiyem İngilizce oynama Korece oyna daha rahat edersin.Tabi sizin serverda yabancı çok.Korelilerle o kadar haşır neşir değilsindir de bizim serverda yabancıda yok adam akıllı 😄 Bütün işimiz Korelilerle 😄 Neyse tebrik ederim. Darısı başıma(yaz tatili gelsin 1 ay sürmez 😄 ) 축하해요^^^
NOT:İnş. Mücahit abinin olduğu serverı doğru hatırlamışımdır.O kadar konuştum 😄
NOT2: Mücahit abie selamlarımı ilet 😄 VoDoooo nickli Tunay isimli diye biri selam söylüyor de hatırlarsa hatırlar,hatırlamazsa canı sağolsun 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap