str bow 200 credilik bot + premıum+ tavsan bunları nasıl kullanırsam max hızda lvl atlarım we max kaç lvl olurum
bi sorum war
· 9 Replies · 2.8K views 0 reading
9 Replies
str bow 200 credilik bot + premıum+ tavsan bunları nasıl kullanırsam max hızda lvl atlarım we max kaç lvl olurum
premium bitene kadar 7/24 kastırrsan botla! en ii sekilde ama! 1ayda 60+olursun gibime gelior:) ama lv1de baslatma Wink 20de baslatrsan botu pre yi sncapı daha yararlı olur!
ewt 1 den 20 e kadar sen kas bişe olmas ya bot-pre-tavşan ii fikir güzel kasarsın bide bu bow oluncaa yani 1 ay sonuda 60 ı rahat bulursun tabş gece gündüz kastırırsan
ben pre bittiği gün lvl 67 olmuştum bikere,7/24 kasarsan ama 70 olursun
günde 15 saat kassak peki
aynı şekilde ?
aynı şekilde ?
64 lvl olursun tabi yaptiğin farma ve builde göre değişir kahvekeyfi
farmsiz bir şekilde full pacheon + fire kasarsan (el yakması max olacak şekilde) günde 15 saat kasarak 70 bile olursun.lightning hizli koşma cart curt bunlara gerek yok bowsun + tavşanin war.oldun yerden kasarsn.tabi itemleri unutmamak gerekir crit 10+ we +4 +5 silaha ihtiyacın war. son olarak kasma yerini iyi ayarlarsan. 1 ayda çok rahat 70 olursun kahvekeyfi
fakat bir sorun 200 kredinin yeticeğini hiç zannetmiyorumm Exclamation
farmsiz bir şekilde full pacheon + fire kasarsan (el yakması max olacak şekilde) günde 15 saat kasarak 70 bile olursun.lightning hizli koşma cart curt bunlara gerek yok bowsun + tavşanin war.oldun yerden kasarsn.tabi itemleri unutmamak gerekir crit 10+ we +4 +5 silaha ihtiyacın war. son olarak kasma yerini iyi ayarlarsan. 1 ayda çok rahat 70 olursun kahvekeyfi
fakat bir sorun 200 kredinin yeticeğini hiç zannetmiyorumm Exclamation
kredi sorun değil Wink
ewet credı sorun deıl ben max kac olcam dıye sordum 200 credı ıle devamı war yanı meraklanmayın extraokk
7/24 le ozaman 0gap 64+ cok rahat olursun 😊 hatta belkide misal faraza 70 te olursun Razz euyehuehu
ben prenin son 4gununu avrupa peci yusunden kullanamadım bot yok die kasmadım yani Very Happy 68%70 gibi bsyde kalmıstım 5e1 nukerdi 😊 hala oyle Razz eueuheueh
ben prenin son 4gununu avrupa peci yusunden kullanamadım bot yok die kasmadım yani Very Happy 68%70 gibi bsyde kalmıstım 5e1 nukerdi 😊 hala oyle Razz eueuheueh
Log in to write a reply.
Log In