Icerige atla
Extraloob

bi sorum war

· 9 Replies · 2.8K views
L
Liu OP ⭐ 19y
str bow 200 credilik bot + premıum+ tavsan bunları nasıl kullanırsam max hızda lvl atlarım we max kaç lvl olurum
9 Replies
E
ebri ⭐ 19y

str bow 200 credilik bot + premıum+ tavsan bunları nasıl kullanırsam max hızda lvl atlarım we max kaç lvl olurum

premium bitene kadar 7/24 kastırrsan botla! en ii sekilde ama! 1ayda 60+olursun gibime gelior:) ama lv1de baslatma Wink 20de baslatrsan botu pre yi sncapı daha yararlı olur!
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
ewt 1 den 20 e kadar sen kas bişe olmas ya bot-pre-tavşan ii fikir güzel kasarsın bide bu bow oluncaa yani 1 ay sonuda 60 ı rahat bulursun tabş gece gündüz kastırırsan
P
Pennywise ⭐ 19y
ben pre bittiği gün lvl 67 olmuştum bikere,7/24 kasarsan ama 70 olursun
D
Dampyre ⭐ 19y
günde 15 saat kassak peki
aynı şekilde ?
B
BøBa ⭐ 19y
64 lvl olursun tabi yaptiğin farma ve builde göre değişir kahvekeyfi

farmsiz bir şekilde full pacheon + fire kasarsan (el yakması max olacak şekilde) günde 15 saat kasarak 70 bile olursun.lightning hizli koşma cart curt bunlara gerek yok bowsun + tavşanin war.oldun yerden kasarsn.tabi itemleri unutmamak gerekir crit 10+ we +4 +5 silaha ihtiyacın war. son olarak kasma yerini iyi ayarlarsan. 1 ayda çok rahat 70 olursun kahvekeyfi

fakat bir sorun 200 kredinin yeticeğini hiç zannetmiyorumm Exclamation
D
Dampyre ⭐ 19y
kredi sorun değil Wink
L
Liu OP ⭐ 19y
ewet credı sorun deıl ben max kac olcam dıye sordum 200 credı ıle devamı war yanı meraklanmayın extraokk
E
ebri ⭐ 19y
7/24 le ozaman 0gap 64+ cok rahat olursun 😊 hatta belkide misal faraza 70 te olursun Razz euyehuehu

ben prenin son 4gununu avrupa peci yusunden kullanamadım bot yok die kasmadım yani Very Happy 68%70 gibi bsyde kalmıstım 5e1 nukerdi 😊 hala oyle Razz eueuheueh

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: