arkadaşlar botta herşeyi ayarlıyorum herşey tamamamı ile doğru yaptığımdan eminim ama stara basıyorum kascam yere gidip kendi kendine hareketler yapıo stall açıyo olduğu yerde dönüyo ama hiç bi zaman kendi kendi ne birine saldırmıyo gezio ama yaratıkla saldırmıyo bunun nedeni bilen war mı lütfen yardım edin Crying or Very sad
bot la alakalı bi sorum war modlar lütfen bi bakın
· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
S
StarkDrache
⭐ 19y
stallmı açıyor Mr. Green
eet ben hiç bi slota stall şeyi koymadım halde kendi koyup stall açıyo Mr. Green
eet ben hiç bi slota stall şeyi koymadım halde kendi koyup stall açıyo Mr. Green
güzel sallamasyon extraokk Twisted Evil
N
NephilimAngel
⭐ 19y
süper sallamış ne miş msatll açıyomuş kim yer bunu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
süper sallamış ne miş msatll açıyomuş kim İnanır Buna Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
kadir inanır Mr. Green Twisted Evil Mr. Green
gerçekten inanmıyosanız sro wideo programı video sunu çekim satal ı koyuyo giriyo isim yaz ma yerinde beklio
arkadaşlar bilmiyorsanız alaylı konuşmayın!!!
sen ayarlana bi daha bak stall açma olayı ilk kez senden duydugum bi hata Confused
sen ayarlana bi daha bak stall açma olayı ilk kez senden duydugum bi hata Confused
paralı bottamı yoksa beleş bottamı yapıyo bunu eger macro kullanıyosan stall açma kutusunu attack skili yerine basıyo olabilir Question
eet macro da
K
KartezyeNX
⭐ 19y
Turbot ForEveR Wink
eet macro da
macro ayarlarnı kontrol et nubot helper se macro pro.n buffları F3 kutularına attacklarıda F4 kutularına diz zaman ayarlarını yap,actools kullanıyosan macro kodlarından hangi F? te olduğuna bak ona göre sırala ok Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap