Icerige atla
Extraloob

Bi sorum var.Kullanan Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirebilirmi?

· 5 Yanıt · 2.8K görüntüleme
S
sinankaytan OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Captcha 2 kişi ile kullanılabiliyor. Ve bende bu programı alan biri ile kullanmak istiyorum lakin şöyle bir durum söz konusu olabilirmi ? Mesela O normal charlarına giriş yapıyor. Bende giriş yaptım diyelim. Bu charların Şifreleri Captcha Nın sitesinde Bu kişinin Profilinde Kayıt ediliyormu. yani charın şifrelerini O kişide görebiliyormu Böyle birşey varmı ? Lütfen Kesin Bilgiler lazım. Elimdeki Charlar Önemli.
5 Yanıt
A
anibus ⭐ 18y
Arkadaşlar Captcha 2 kişi ile kullanılabiliyor. Ve bende bu programı alan biri ile kullanmak istiyorum lakin şöyle bir durum söz konusu olabilirmi ? Mesela O normal charlarına giriş yapıyor. Bende giriş yaptım diyelim. Bu charların Şifreleri Captcha Nın sitesinde Bu kişinin Profilinde Kayıt ediliyormu. yani charın şifrelerini O kişide görebiliyormu Böyle birşey varmı ? Lütfen Kesin Bilgiler lazım. Elimdeki Charlar Önemli.

ben kullanıyorum ama kayıtlı charlarımın şifresini görmedim henüz sitede ....

böyle bişey olacağını sanmam
G
gggDDD ⭐ 19y
Öteki kişide gösterilmesi imkansız zaten. Kendi bilgisayarındaki programda kaydediliyor sadece.
L
Leader ⭐ 19y

program kendi cfg'sine kaydediyor,siteyle ilişkiyi sadece alımda kuruyorsunuz onun dışında kaydetme gibi birşey söz konusu değildir 🍺
S
sinankaytan OP ⭐ 19y
Tşkrlr 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: