Arkadaşlar Captcha 2 kişi ile kullanılabiliyor. Ve bende bu programı alan biri ile kullanmak istiyorum lakin şöyle bir durum söz konusu olabilirmi ? Mesela O normal charlarına giriş yapıyor. Bende giriş yaptım diyelim. Bu charların Şifreleri Captcha Nın sitesinde Bu kişinin Profilinde Kayıt ediliyormu. yani charın şifrelerini O kişide görebiliyormu Böyle birşey varmı ? Lütfen Kesin Bilgiler lazım. Elimdeki Charlar Önemli.
Bi sorum var.Kullanan Arkadaşlar Lütfen Bilgilendirebilirmi?
· 5 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Arkadaşlar Captcha 2 kişi ile kullanılabiliyor. Ve bende bu programı alan biri ile kullanmak istiyorum lakin şöyle bir durum söz konusu olabilirmi ? Mesela O normal charlarına giriş yapıyor. Bende giriş yaptım diyelim. Bu charların Şifreleri Captcha Nın sitesinde Bu kişinin Profilinde Kayıt ediliyormu. yani charın şifrelerini O kişide görebiliyormu Böyle birşey varmı ? Lütfen Kesin Bilgiler lazım. Elimdeki Charlar Önemli.
ben kullanıyorum ama kayıtlı charlarımın şifresini görmedim henüz sitede ....
böyle bişey olacağını sanmam
Öteki kişide gösterilmesi imkansız zaten. Kendi bilgisayarındaki programda kaydediliyor sadece.
program kendi cfg'sine kaydediyor,siteyle ilişkiyi sadece alımda kuruyorsunuz onun dışında kaydetme gibi birşey söz konusu değildir 🍺
Tşkrlr 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap