Şimdide bu hata ile karşı karşıyayım..
Dün Okan Bey ( ^^ ) 'den kiraladım botu 1 haftalık. Çok güzel de kasıyordum mükemmel gidiyordum fakat şuan da bu sorunla karşı karşıyayım. Kasarken return bastı ve şehre döndü potlar falan tamdı.
- Resim Silinmiş.
Bir de bu sorun olmadan önce 3. oyunu açarken yukarıda ki Bot Server Status'da " Error - Wrong credentials! " yazıyordu.
Çözüm please. 😊
Beyler Sbot'ta yine bir hata...
· 18 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Sorun hala duruyor. Ve sinirlerimi bozuyor.
Hiç kimse mi bilmiyor ? :S 😞
Hiç kimse mi bilmiyor ? :S 😞
A
altanyunus
⭐ 19y
bot süren bitmiş olabilir mi ?
Bot'un sahibi ben değilim. Okan ( extraloob ) Beyden kiraladım bot'u. 😄
Eğer bot'un süresi bitmiş olsaydı hemen yüklerdi diye düşünüyorum. Çünkü sonuçta o birine kiralanmış durumda.
Eğer bot'un süresi bitmiş olsaydı hemen yüklerdi diye düşünüyorum. Çünkü sonuçta o birine kiralanmış durumda.
Şimdide bu hata ile karşı karşıyayım..
Dün Okan Bey ( ^^ ) 'den kiraladım botu 1 haftalık. Çok güzel de kasıyordum mükemmel gidiyordum fakat şuan da bu sorunla karşı karşıyayım. Kasarken return bastı ve şehre döndü potlar falan tamdı.
- Resim Silinmiş.
Bir de bu sorun olmadan önce 3. oyunu açarken yukarıda ki Bot Server Status'da " Error - Wrong credentials! " yazıyordu.
Çözüm please. :)
atack skili tablosuna defans skili veya defans skili tablosuna atack skili koyduysan bu hatayı verir. Skill tablolarını kontrol et tekrardan buraya yaz 👍
Teşekkürler fakat skill tablosunu göremiyorum çünkü bot'a giriş yapmıyor. Üstteki resimde ki hatayı verdiğinde başka bir bot açamıyordum.
Geçer dedim bekledim 1 gün fakat hala geçmedi hata şu ;
- Resim Silinmiş.
Geçer dedim bekledim 1 gün fakat hala geçmedi hata şu ;
- Resim Silinmiş.
forum id pw ayrıdır bot id pw ayrıdır o hata mesajı ise sen bota forum id pw ile girmeye çalışıyorsun!
Hayır sorun ondan kaynaklanmıyor. Bana verdiğiniz id ve pw ile ben siteye giriş yaptım ve bot id neymiş ona baktım. 1-2 gün kullandım. Sonra bu sorun ortaya çıktı.
Ama olabilir diye yine siteye giriş yapmaya çalıştığımda bana verdiğiniz " Forum Id-Pw " artık çalışmıyordu. Kontrol eder misiniz lütfen. Bir de siz giriş yapmaya çalışın.
Siz biliyorsunuz nasılsa ID-PW'yi.
Ama olabilir diye yine siteye giriş yapmaya çalıştığımda bana verdiğiniz " Forum Id-Pw " artık çalışmıyordu. Kontrol eder misiniz lütfen. Bir de siz giriş yapmaya çalışın.
Siz biliyorsunuz nasılsa ID-PW'yi.
Ee hadi ama kimse yok mu yardım ede bilicek ? 😞 :/ pff!..
Sorunumu Okan Bey'cim halletti. 😄
Şimdide " Maximum number of alowed computers (2) exceeded! " hatası alıyorum ama gece 01:00'den sonra düzeleceğini umuyorum. Zaten bugün ihtiyacım olmayacak.
Kendilerine ve siz yardım etmek istiyenlere sevgi ve saygılarımı iletiyorum. 😘 👋
Hayırlı akşamlar.
Şimdide " Maximum number of alowed computers (2) exceeded! " hatası alıyorum ama gece 01:00'den sonra düzeleceğini umuyorum. Zaten bugün ihtiyacım olmayacak.
Kendilerine ve siz yardım etmek istiyenlere sevgi ve saygılarımı iletiyorum. 😘 👋
Hayırlı akşamlar.
Sorunumu Okan Bey'cim halletti. 😄
Hayırlı akşamlar.
Evet beyler bu mesajımdan sonra evden çıkmıştım. Eve bügün yeni geldim. Saat 1'den sonra düzelir demiştim fakat hala düzelmemiş.
Hata ;
- Resim Silinmiş.
N
NightMare54
⭐ 18y
Evet beyler bu mesajımdan sonra evden çıkmıştım. Eve bügün yeni geldim. Saat 1'den sonra düzelir demiştim fakat hala düzelmemiş.
Hata ;
- Resim Silinmiş.
Orda anlaşılıyo hata aslında nasıl anlamadın hayret ediyorum Bot 2 Kişide Kullanılıyo Gibi birşey diyo..Eger botu senden başka kullanan yoksa Hata düzelir.. ama kullanıyorsa Okan Abi halleder..
Hatayı anlamadım demedim ki ben. 😊 ^^ Sadece Okan'cım ( 😜 ) görsün ve yine harikalar yaratıp sorunu çözsün diye buraya koydum. ^^
ok hemen pm atıyorum güzelim sana hallediyorum ^^
Qk3 bekliyorum. ^^
Hala bekliyorum. :'( 😞
Benim ki kaynadı heralde arada ha ? Ne dersin ? 😊
Okan Beyden kiraladığım SBot'ta ki çıkan sorunlar canımı sıkmaya başladı. Sağolsun Okan çok yardım etti. Başka bot ID-PW falan verdi fakat sorunlar bitmedi..
Botu aldığım gün ve ertesi gün akşam olana kadar çok güzel bir şekilde kullandım. Akşam ve ondan sonra ki günler bot ID-PW'yi kabul etmemeye başladı. Okan'a bunu belirttim ve hemen başka ID-PW verdi. Fakat o verdiği ID-PW'de 2 pc'den fazla pc'de kullanıldığı için çalışmadı. Ama sorun etmem ben bunu. SBot'muş napıyım SBot'u açıldığında Okan'a para yatırır alırım kendi hesabımı kendim kullanırım sorun olmaz sanırım o zaman. 😊
Konuyla ilgilenip yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben gelemem bu kadar sıkıntıya SBot'muş falan boş...
Botu aldığım gün ve ertesi gün akşam olana kadar çok güzel bir şekilde kullandım. Akşam ve ondan sonra ki günler bot ID-PW'yi kabul etmemeye başladı. Okan'a bunu belirttim ve hemen başka ID-PW verdi. Fakat o verdiği ID-PW'de 2 pc'den fazla pc'de kullanıldığı için çalışmadı. Ama sorun etmem ben bunu. SBot'muş napıyım SBot'u açıldığında Okan'a para yatırır alırım kendi hesabımı kendim kullanırım sorun olmaz sanırım o zaman. 😊
Konuyla ilgilenip yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben gelemem bu kadar sıkıntıya SBot'muş falan boş...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap