Icerige atla
Extraloob

Beyler Sbot'la ilgili bir sorunum var..

· 3 Yanıt · 1.5K görüntüleme
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Bugün 2. defa kendi kafasına göre Clientless mod'una geçiş yaptı. Hayır girdiğim gibi yapsa derim birşeyini yanlış ayarlamışımdır diye. Giriyorum 2-2.30 saat kasıyorum clientless mod'una geçiyor.

2 hesap açmıştım 2'side geçti 2'sinide kapamak zorunda kaldım! Çok sinir bozucu bir durum. Neyini yanlış yaptım söylerseniz sevinirim.
3 Yanıt
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bugün 2. defa kendi kafasına göre Clientless mod'una geçiş yaptı. Hayır girdiğim gibi yapsa derim birşeyini yanlış ayarlamışımdır diye. Giriyorum 2-2.30 saat kasıyorum clientless mod'una geçiyor.

2 hesap açmıştım 2'side geçti 2'sinide kapamak zorunda kaldım! Çok sinir bozucu bir durum. Neyini yanlış yaptım söylerseniz sevinirim.

Yanlış yaptığın birşey yok, clientless moduna geçmesi senin pc nin donanım özellikleriyle alakası pc çok kastığı zaman clientless e atıyor...
Ps:Clientless e attığı zaman kasmaya devam ediyor,oyundan çıkmana gerek yok. 🍺
M
mehmetii OP ⭐ 18y
Evet gerek yok fakat ( 😄 ) Hotan'daydı 2'side pot falan getirdim kendim. Diğerini nasıl onun peşine takacağımı falan bilmediğim için - zaten bende hiç gelemem öyle şeylere 😄 - direk kapattım. Ama kastığı için yaptığını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: