Merhaba Benim Lvlimin 53 Olmasına Rağmen BEnim Canım 6.5 k Olduğu İçin Arkiler Eziq Diolar Gerçektende 50-60 Lvl Biri Bana Vurduğunda Ben 2 de Yatıom Bowcuyum Ama Full Str yim Daha Doğrusu Ben Sonrada Aldım Bu Charı O Yüzden Ben öle Biliom Şimdi Söyleyin Ben Eziqmiyim Bu Can Bu Lvle Göre Normalmi;?
Ben EZiqmiyim :S
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
L
LoveForLife
⭐ 18y
hp normal az deil itemlerin ve accesory lerin kötüdür ondan yatıyosundur.pwp yaptığın adam glevci mi ?eğer glevci ise glev skillerinden hp veren skill var onun için senden fazla hp si vardır.
anladım yani normal çok saolun az kalsın charı silcektim sinirden 😄 ewt glaveci ydi
S
Streetwise
⭐ 19y
Eğer ezik olmak istemiyorsan.Bu oyuna para yatırıcaksın ki,seninde adam gibi bir char'ın olsun... 🍿
Eğer ezik olmak istemiyorsan.Bu oyuna para yatırıcaksın ki,seninde adam gibi bir char'ın olsun... 🍿
katılıyorum 🎅
Normal
extraloobun dediği doğru para olmadan sro oynanmaz 😊
Merhaba Benim Lvlimin 53 Olmasına Rağmen BEnim Canım 6.5 k Olduğu İçin Arkiler Eziq Diolar Gerçektende 50-60 Lvl Biri Bana Vurduğunda Ben 2 de Yatıom Bowcuyum Ama Full Str yim Daha Doğrusu Ben Sonrada Aldım Bu Charı O Yüzden Ben öle Biliom Şimdi Söyleyin Ben Eziqmiyim Bu Can Bu Lvle Göre Normalmi;?
Soruyu okuyunca birden Haydar Dümen'e yöneltilen sorular aklıma geldi 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Eziqsin. Daha Türkçe'yi düzgün konuşamıyor / yazamıyorsun.
M
meraklibiber
⭐ 16y
ben ezi'Q' miyim die bi soru soran insanın ezik olmama ihtimali yoktur, hadi en iyi ihtimalle çok düşüktür. charını bilemem.
D
DavidGuetta
⭐ 16y
normal hp n
itemlerini düzelt güzel olur
Bide doğru düzgün kullansanız şu türkçeyi daha güzel olacak ama napalım özenti gençlik 😢
ben ezi'Q' miyim die bi soru soran insanın ezik olmama ihtimali yoktur, hadi en iyi ihtimalle çok düşüktür. charını bilemem.
+12312312123123123123123123123123123123123123123123123123123123
😁
Ayh qıyahmamMm eziqmih diolar sağa ? HümMm. daral:
ahahahhahahahhahahhahahahhaaha 😆
ahahahhahahahhahahhahahahhaaha 😆
😁
Değil mi :)))
Bu tip türkçe kullananların türkçe derslerindeki notlarını merak ediyorum 😊
Bu tip türkçe kullananların türkçe derslerindeki notlarını merak ediyorum 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.