Icerige atla
Extraloob

Ben Böle Birşey Görmedim :S

· 8 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Ya ARkadaşlar Charın %si 60 İdi Oyuna Girer Girmez Bir Baktım %45 Şok Geçirdim Bu OLay Kimsede Oldumu[Ben Böle Oyunun.........]
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
8 Yanıt
S
sparoww ⭐ 19y
biri senin chara girmistir olamazmı? extraokk
H
Gm ler oyundan çıkın diyince char dataları kaydediliyor we sen çıkmadıysan senin çar %45 ken kaydedilmiştir 60 a getirmişsindir ama sonra sawe li datayı yüklediklerinde 45 den dewam eder tabe bilmiyom %80 öyle bşidir yada birileri çarına girmiştir
S
Sparky ⭐ 19y

Gm ler oyundan çıkın diyince char dataları kaydediliyor we sen çıkmadıysan senin çar %45 ken kaydedilmiştir 60 a getirmişsindir ama sonra sawe li datayı yüklediklerinde 45 den dewam eder tabe bilmiyom %80 öyle bşidir yada birileri çarına girmiştir

bana o dedinde oldu 2 lwl kaybedim kastıgım itemle para filan hersey gitmis 69 olmustum gitmis hepsi iyki sos filan düsürmemistim o gitse delirirdim Cool
H

bana o dedinde oldu 2 lwl kaybedim kastıgım itemle para filan hersey gitmis 69 olmustum gitmis hepsi iyki sos filan düsürmemistim o gitse delirirdim Cool

Adamlar oyundan çıkın dediğinde çıkcaksınız yoksa .. olur
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hiçbir alakası yok. birisi charınla girmiş ve seni lvl down yapmış hiç olmadı oyunda rollback yapılmıştır ki bu da herkeste böyle birşey meydana gelir detective
T
Tweaked ⭐ 19y
bı kere gm oyunu gerı almıstı ama bu oaly olalı baya oluyor bazıları hatırlmayabılır o zmn yenı baslamıstım oyuna 29 olmustum setı gıymıstım oyunu kapattılar 1 gun sonra bı gırdım 28 e dusmusum aldıgım ıtemler gıtmıs
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Saolun Bir Dahakine Öle Yparım Çıkarım Ama Chara Kimse Giremezz....Ama Şifreyi Değiştircem....
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: