Icerige atla
Extraloob

Ben Böle İsin Ne Allahtan Korkmaz Herifler var

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
S
ShiZE OP ⭐ 19y
beyler cocugun tekiyle tanıstım abi felan dedı ıste baya samimi olduk dedi msn ver dedi msn den konusak dedi tmm dedım dıyo abi bana 100m para var hadilen dedım ok ben senın pc yı yonetmeyı bılırım dedı ip adresini aldım dedi pc cokertcem senın dedı 100m gold vermezsen bende engelledım ıp no gondermıs heralde sallamıs gercekten pc cokertebılırmı

ve ayrıca ip adresimi nasıl degıstırebılırım ttnet kullanıyorum ip adres otomatık degisiyomus ttnette hep sınırlı kullanıyorum nettelefondan baglı gırıyorum punıser abi yardım et benım ip otomatık degisiyomu google baktım degisiyo mus ama sana danısam dedımyardım Embarassed
12 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Takma hacım kafanı. Lamer yaw. Hee de geç oyununa bak.
S
ShiZE OP ⭐ 19y

Takma hacım kafanı. Lamer yaw. Hee de geç oyununa bak.

hacım pc yı cokerte bılırmı???
D
diablo000 ⭐ 19y
hyr
P
Punsier ⭐ 19y
ya cocuk muhabbetleri sana ipiden essantional tool ile aramaya yapacak acik bir portunm var diye bakacak eger acik port bulursa sadece yapabilecegi paylasilan belgelere bakabilirse bakabilcekl ki bunu bile yapabilcek kapasitede olmadigina eminim sallayacan geccen he abi buyuksun dicen bakcan dalgana 😊 cocuk o daha
J
Jigsaw ⭐ 19y

ya cocuk muhabbetleri sana ipiden essantional tool ile aramaya yapacak acik bir portunm var diye bakacak eger acik port bulursa sadece yapabilecegi paylasilan belgelere bakabilirse bakabilcekl ki bunu bile yapabilcek kapasitede olmadigina eminim sallayacan geccen he abi buyuksun dicen bakcan dalgana 😊 cocuk o daha

Nee benim doğa resimlerime ve örnek müziğime nasıl bakarlar!! Twisted Evil
S
ShiZE OP ⭐ 19y
ip felan msn den ogrenemez degılmı abi
J
Jigsaw ⭐ 19y

ip felan msn den ogrenemez degılmı abi

Hacım öğrense de bişey yapamaz dosya yollarken netstat bakar en fazla bişi yapamaz merak etme relax, be cool. Cool
S
ShiZE OP ⭐ 19y
abi google bısey buldum ttnettekıler sınırlı ve cevirmeli baglantı nasıl oluyo?? ben ımkı telefondan ttnete baglı sınırlı yanı cevirmelimi?
S
ShiZE OP ⭐ 19y
ip otomatık degisiiyomus yeniliyomus ip adresını hep benım net te yeniliyomudur Twisted Evil
N
Nebula ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Sallaaaaaaaaaa bence o hala klavyede işaret parmakları ile yazıyo. 2 parmak. sallaaaaaaa hacım
S
ShiZE OP ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green Sallaaaaaaaaaa bence o hala klavyede işaret parmakları ile yazıyo. 2 parmak. sallaaaaaaa hacım

zuahahahha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: