Eger Yeterse Kaç Silk Yükliyim 50 Yeter mı ?
Beleş Bot Kullanıyorum Bir Kere Silk Yüklesem Yeter Mi?
· 15 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bir kere 50 silk yükle Yeterli olur. Ama işini garantiye almak için, 50 silkin hepsini harcama 1-2 silk kalsın deponda (:
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Belli olmaz ben 85 lvl devamlı silk alan adamın banlandıgını biliyom silk almanında bi garantisi yok
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bottan banlanmassın silk aldığında. BEnimde 80 lwl char gitti. İçinde bin silkden fazla vardı. Ayrıca Premium tavşan. Silk ile alınan retun SC'ler falan. Ban sebebi Silk alımında usülsüzlük diye geçiyor. Bottan banlanan hiç duymadım.
F
fatihhan46
⭐ 19y
su sıralar başlayan temizlik için bişi söyleyemem ama gecen sene bi ark ve ben silk almadan botla kasıyoduk ve banlamalar başladığında arkadaşım 100 silk yükledi ben yüklemedim ve sonuç: o charıyla hala oynuyor ben ise yenisini kasıyorum :(/
%100 garanti etmesede banlanma olasılığını yüksek oranda düşürüyor bilgilerine....
%100 garanti etmesede banlanma olasılığını yüksek oranda düşürüyor bilgilerine....
1 Kere yuklemem yeter mı oyuna para wermek ısteımyorum baska su an da 50 sılk yukledım 2 sılk bıraktım bır daha yuklemesem olur mu ?
suan biraz idare eder sonra bir ara 50 daha al.
2 ay falansonra alsam olur mu?
Bugun Aldım 50 Silk
Bugun Aldım 50 Silk
?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Biz ne bilelim kardeşim kimin banlanıp banlanmıyacağını sende bize soruyon bot kullanıyosan silkte yukelsen risk var işte riski goze alıyosan kullan alamıyosan elle kas yada oynama
ya joymax a sor onu neyin garanytisi varki su olumlu dunyada
dostum sen hatayı beleş botla yapmışsın temiz mi bot?
temiz olsa bile banlanma riski gene war
isrobot al onu kullan ☕
onu kullanan ve silk alan banlanmış tanıdıım yok
isrobotla silk almayıp banlananı da bilmiom ama wardır belki 🕵️
temiz olsa bile banlanma riski gene war
isrobot al onu kullan ☕
onu kullanan ve silk alan banlanmış tanıdıım yok
isrobotla silk almayıp banlananı da bilmiom ama wardır belki 🕵️
Bottan banlanmassın silk aldığında. BEnimde 80 lwl char gitti. İçinde bin silkden fazla vardı. Ayrıca Premium tavşan. Silk ile alınan retun SC'ler falan. Ban sebebi Silk alımında usülsüzlük diye geçiyor. Bottan banlanan hiç duymadım.
Kardesim eger silki baska bırınden aldıysan parayla satan yerlerden adamlar parayı karta yatırmaslarsa sen suclu olrsun cunku sılkı sen almıs gozukursun gaymaxa bu yuzden banlamıslardır 50 silk bıle alıp odemesen gerıde 1000lerce olsun BAN!
her ay almanı öneriyorum özellikle salıdan önceki gün 😊
silk al 1 kere 200 silk al bi işe yarar pre alırsın sora paso bot kullan bi mok olmas...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap