Icerige atla
Extraloob

Bekaretini İnternetten Satışa Çıkarttı :P

· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

BEKARETİNİ SATIN ALAN ADAMLA BİRLİKTE OLDUĞU GECEYİ ANLATTI
ALMANYA'da kolej parasını karşılamak için bekaretini internet üzerinden açık artırmayla satışa çıkaran ve büyük tartışma yaratan Romanyalı 18 yaşındaki bekaretini 8 bin 800 sterline (yaklaşık 20 bin 800 tl) satın alan işadamıyla birlikte geçirdiği geceyi, İngiliz ‘Closer Magazin' dergisine anlattı. Okul masraflarını karşılamak için bekaretini satışa çıkaran Alina Percea, bekaretini satın almak için en yüksek teklifi yapan İtanyan işadamıyla, Viyana'daki bir otel odasında seviştiklerini söyledi. Percea, “Pretty Women' filmindeki gibi hoş bir adamla buluşmayı umut ediyordum. Geliş salonunda bir adam geldi ve gülerek bir paket çikolata verip ‘Viyana'ya hoşgeldin' dedi. Yaşından daha genç görünen, yeşil gözlü, siyah saçlı ve hoş bir gülüşü olan bir adamdı” dedi. Bu buluşmanın ardından şehir turuna çıktıklarını ve daha sonra lüks bir otele gittiklerini söyleyen Percea, bu odada ‘korunmasız’ cinsel ilişkiye girdiklerini anlatan genç kadın, bekaretini 50 bin sterline satabileceğini umduğunu ancam hayal kırıklığına uğradığını belirtirken elde ettiği parayla üniversite eğitim masraflarını ödeyeceğini ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

Ps : walla çok ucuza gitmiş 😜
23 Yanıt
S
Hatun pert...
J
Journalist ⭐ 19y
çok eski haber bu 50 liralık fhsden ne farkı var bu hatunun bence iyi paraya gitmiş 😄 😜
W
Fotoya bakıyorumda aldığı paraya şükretsin^^
O
Old School ⭐ 19y
Salaklık diz boyu allah akıl fikir versin size
X
Xanthos ⭐ 19y
Ben üste para alırdım yav bunun bekareti için 😈
E
EmmaW ⭐ 19y
patlayan mal dikiş tutmaz 😜

ne alakaysa 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
patlayan mal dikiş tutmaz 😜

ne alakaysa :D

heheheeuhehe hatun pert 😄
M
Milano ⭐ 18y
Hatun pert 20 Milyar cok gitmiş 20 Milyona bulursun aynısını.
H
Heisenberg ⭐ 19y
Hatun pert 20 Milyar cok gitmiş 20 Milyona bulursun aynısını.

Al benden de o kadar ☕
K
Kobe ⭐ 19y
Salaklık diz boyu allah akıl fikir versin size
T
Trexy ⭐ 17y
diktir diktir bozdur 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hatun pert...
B
bahrey ⭐ 19y
diktir diktir bozdur :D

😄 😄 hahah 😄 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Çok ucuza gitmiş harbidende Wahhhh
A
angela ⭐ 19y
lol
B
Brooklyn ⭐ 18y
Iııiyy 😄 De get ciklet parası bile vermem buna ^^ Şişme mankende iş görür 😄
J
Josephhhh ⭐ 17y

BEKARETİNİ SATIN ALAN ADAMLA BİRLİKTE OLDUĞU GECEYİ ANLATTI
ALMANYA'da kolej parasını karşılamak için bekaretini internet üzerinden açık artırmayla satışa çıkaran ve büyük tartışma yaratan Romanyalı 18 yaşındaki bekaretini 8 bin 800 sterline (yaklaşık 20 bin 800 tl) satın alan işadamıyla birlikte geçirdiği geceyi, İngiliz ‘Closer Magazin' dergisine anlattı. Okul masraflarını karşılamak için bekaretini satışa çıkaran Alina Percea, bekaretini satın almak için en yüksek teklifi yapan İtanyan işadamıyla, Viyana'daki bir otel odasında seviştiklerini söyledi. Percea, “Pretty Women' filmindeki gibi hoş bir adamla buluşmayı umut ediyordum. Geliş salonunda bir adam geldi ve gülerek bir paket çikolata verip ‘Viyana'ya hoşgeldin' dedi. Yaşından daha genç görünen, yeşil gözlü, siyah saçlı ve hoş bir gülüşü olan bir adamdı” dedi. Bu buluşmanın ardından şehir turuna çıktıklarını ve daha sonra lüks bir otele gittiklerini söyleyen Percea, bu odada ‘korunmasız’ cinsel ilişkiye girdiklerini anlatan genç kadın, bekaretini 50 bin sterline satabileceğini umduğunu ancam hayal kırıklığına uğradığını belirtirken elde ettiği parayla üniversite eğitim masraflarını ödeyeceğini ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

Ps : walla çok ucuza gitmiş :P

zuhahahaa
P
Abartı bir güzelliği yokmuş 🙄
A
anlg ⭐ 19y
abartı değil hic bi güzelliği yok 30lira bile fazla buna 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: