Icerige atla
Extraloob

Beginner Premium Kullanan???

· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
Beginner Premium ile ilgili tüm topicleri inceledik ama oyuna girişte kolaylık sağlayıp sağlamadığını öğrenemedik bir türlü yazmıyor hiç bir yerde.. Beginner Premium kullanan bir arkadaş varsa oyuna girişte kolaylık sağlayıp sağlamadığını söylebilir mi acaba??
8 Yanıt
G
Beginner Premium ile ilgili tüm topicleri inceledik ama oyuna girişte kolaylık sağlayıp sağlamadığını öğrenemedik bir türlü yazmıyor hiç bir yerde.. Beginner Premium kullanan bir arkadaş varsa oyuna girişte kolaylık sağlayıp sağlamadığını söylebilir mi acaba??

+6
B
Ben de ⭐ 17y
ZSZC 'de 2 tane pre var.Biri Normal diğeri Plus.Plus gelmeden önce ben preyi almıştım yani bende normal'i var.Server doldugu zaman tek atamıyor.Exp %00,01 yada 02 gibi arttırıyor.Sanırım beginner diyerek onu kastediyorsun 😘
Advance
Advance ⭐ 18y
Evet girişte kolaylık sağlıyor çünkü içindeki premium oyunda olan premium sadece paket içine birşeyler eklemişler
B
Ben de ⭐ 17y
viewtopic.php?f=794&p=2473560

hayır burdaki premiumdan bahsediyoruz

Hmm tamam sory.Yalnış anlaşılma summer7:
Z
ZikywaL OP ⭐ 19y
Evet girişte kolaylık sağlıyor çünkü içindeki premium oyunda olan premium sadece paket içine birşeyler eklemişler

teşekkürler ❤️
G

+500 sevap point kazandın tarafımdan 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: