Icerige atla
Extraloob

Premium Beginner

· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Beyler ben 1 yıldan sonra oyuna geri başladım bu Premium Beginner denir bilgi verebilirmisiniz?
9 Yanıt
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
ya eski tadı kalmamış extraloob un eskiden bi yazdıkmı hemen cevap gelirdi şimdi kimse tınlamıyor 🤘 daral:
A
Aesify ⭐ 18y
kimse sana cevap vermek zorunda değil bu 1 herkez senin gibi düşünüp sadece soru sormak için üyelik alırsa böyle olur 2007 den kalma hesabın 160 mesajın var buda 2
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
kimse sana cevap vermek zorunda değil bu 1 herkez senin gibi düşünüp sadece soru sormak için üyelik alırsa böyle olur 2007 den kalma hesabın 160 mesajın var buda 2

Kimse Bana Cevap vermek zorunda değilmi o zaman biz neden soruyoruz ? bu forumun amacı ne sence ? sende bu cevabı verene kadar benim sorumun cevapbını veridin hı 2007 den beri 160 msj var diosun yani ben o 167 msjla hep soru mu sordum zamanım oldukçar extralooba giriyorum senin gibi her dk mi duracam
I
iDontCare ⭐ 16y

Kimse Bana Cevap vermek zorunda değilmi o zaman biz neden soruyoruz ? bu forumun amacı ne sence ? sende bu cevabı verene kadar benim sorumun cevapbını veridin hı 2007 den beri 160 msj var diosun yani ben o 167 msjla hep soru mu sordum zamanım oldukçar extralooba giriyorum senin gibi her dk mi duracam

👍
Not:Beginner i bende tam bilmiyorum bilsem cvp verirdim.
B
BearGrylls OP ⭐ 19y

👍
Not:Beginner i bende tam bilmiyorum bilsem cvp verirdim.

tamam kardeş saol 😄
C
Canova ⭐ 17y
beginner 40- lvl da basılıyor ve premium gold time ın yanında sana 1tane magic pop card 1day skill silver time ticket, instant return scroll, %20 demage increase scroll gibi şeyler veriyor
bu arada 40lvl olduktan sonra biter gibi şeyler gerçek değil. 40- lvl da bastığın sürece 1ay kullanabilirsin. 👍
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
beginner 40- lvl da basılıyor ve premium gold time ın yanında sana 1tane magic pop card 1day skill silver time ticket, instant return scroll, %20 demage increase scroll gibi şeyler veriyor
bu arada 40lvl olduktan sonra biter gibi şeyler gerçek değil. 40- lvl da bastığın sürece 1ay kullanabilirsin. 👍

saol kardeş yani paket veriyor sana. 👍
C
Canova ⭐ 17y

saol kardeş yani paket veriyor sana. 👍

evet öyle de diyebiliriz 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: