+6dan başlıyor daha öncesinde resim almamışım 😜

devamı gelecek umarım pray:

taktiki acikliyorum once Y tusuna basiyorsunuz sonra elixir ve alchemy koyuyorsunuz ve Fuse ye basiyorsunu ya tutuyor yada tutmuyo hadi hayirli alchemyler 😁
halya + basma taktigi var diye inanlar varmi ya ?
taktiki acikliyorum once Y tusuna basiyorsunuz sonra elixir ve alchemy koyuyorsunuz ve Fuse ye basiyorsunu ya tutuyor yada tutmuyo hadi hayirli alchemyler 😁
halya + basma taktigi var diye inanlar varmi ya ?
sen tutar janganın ortasında basarsan yanar tabi 😉
taktik dediğimiz şey basma yeri ve aralığı olsa gerek
nasıl taktik bu bro bizde bilelim hazır 110 geliyor :PSRO Masters'lar için rehber yapabilirim belkim 😈
bro + basacam derken b*ka basma da 😆 kalsın böyle bence makara:
bro + basacam derken b*ka basma da 😆 kalsın böyle bence makara:
hayatımda hiç elle +9 basmadım. +9 olsun bırakıcam :P
topici açtım şimdi girdim charda staff yok para yok..
soyuldunmu :P
staffı ve parayı almışlar. hani tamam staff para sorun değil ama skiller rastgele verilmiş. o char adam olmaz ki bir daha 😢
staffı ve parayı almışlar. hani tamam staff para sorun değil ama skiller rastgele verilmiş. o char adam olmaz ki bir daha 😢
pw ni kim biLiyorsa o yapmıstır normal biLgisayarında virüs oLsa sadece itemler ve para alırlar ama skıllerı pw ni bilen birisi yapmıstır 👍 gecmiş oLsn bizidme basımıza geldi dress dewill ve pet i satmıslardı ^^
+9 deniceksen fazla item patlatmanı öneririm , basmadan 1 gün önce 5 tane +3 / +4 item hazırla ve basacağın gün onları patlat ve +9 dene ^^.😘 sağolasın
ps: yeni gördüm charın soyulduğunu geçmiş olsun :!!&%&!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap