Arkadaşlar basketbol ayakkabısı alıcam fazla basket oynamıyorum sadece görünüm için alıcam günlük kullanmak için fazla büyük istemiyorum baktığında hoş duran bir ayakkabı olsa yeterli 😁
Basketbol Ayakkabısı Alıcam Yardım.
· 9 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Adidas'ın Celtic modellerine bakmalısın bence.
adidasın ayakkabıları göze hoş görünür
[F New]Solo Gitarist
Arkadaşlar basketbol ayakkabısı alıcam fazla basket oynamıyorum sadece görünüm için alıcam günlük kullanmak için fazla büyük istemiyorum baktığında hoş duran bir ayakkabı olsa yeterli 😁
Dikkat:
Basketbol ayakkabısında renkli birşey almaz sade birşey alırsan bot gibi durur bu 1
Dikkat 2:
Basketbol ayakkabısı uzun süreli giyimlerde yani günlük giyimlerde düz tabanlılık hastalığına sebep olur bu 2
Dikkat 3: Basketbol ayakkabısını çıkarmak giymek bağcıklarını bağlamak zordur bayram gezmeleri gibi zamanlarda işkencedir ve asla çekiceksiz giyilmez.
Dikkat 4: Basketbol ayakkabısının üstüne pantolon giyilmez.Kro olursunuz
Dikkat 5: Basketbol ayakkabısının havalandırması çok yetersizdir.Her markada böyledir.Sürekli giyerseniz dayanılmaz bir koku yapacaktır.İnanılmaz derecede kokacaktır.Benim ayaklarım kokmaz demeyin.Çünkü benimkilerde kokmuyordu. 🎅
+Basketbol ayakkabısını giyeceksen havlo çorapla giymelisin aksi taktirde bileğini yara yapar.
Normal çorap giyersen tırnaklarını uzun unutursan ayaklarını deşersin 😆
Normal çorap giyersen tırnaklarını uzun unutursan ayaklarını deşersin 😆
basketbol ayakkabısını gunluk giyemezsin ama kardeşim Gunluk giymek için gayet hoş ayakkabılar var NBA takımlarının yaptıgı geneli Adidas sponsorlugunda,
Dedigim ayakkabıyı soyle açıklıyım basketbolcuların antremanlara giderken giydekleri ayakkabılarlar.
Dedigim ayakkabıyı soyle açıklıyım basketbolcuların antremanlara giderken giydekleri ayakkabılarlar.
Nina Ricci
⭐ 17y
Dikkat:
Basketbol ayakkabısında renkli birşey almaz sade birşey alırsan bot gibi durur bu 1
Dikkat 2:
Basketbol ayakkabısı uzun süreli giyimlerde yani günlük giyimlerde düz tabanlılık hastalığına sebep olur bu 2
Dikkat 3: Basketbol ayakkabısını çıkarmak giymek bağcıklarını bağlamak zordur bayram gezmeleri gibi zamanlarda işkencedir ve asla çekiceksiz giyilmez.
Dikkat 4: Basketbol ayakkabısının üstüne pantolon giyilmez.Kro olursunuz
Dikkat 5: Basketbol ayakkabısının havalandırması çok yetersizdir.Her markada böyledir.Sürekli giyerseniz dayanılmaz bir koku yapacaktır.İnanılmaz derecede kokacaktır.Benim ayaklarım kokmaz demeyin.Çünkü benimkilerde kokmuyordu. 🎅
konvers devam 😁

D
DemarDerozan
⭐ 18y
2.El ayakkabı alırım Dersen Sadece 3 kez giyilmiş Lebron James Zoom Soldier 3 Açık Mavi Beyaz Ve Siyah Renkleri Bir Arada 47.5 Numara mailto:[email protected] Ayakkabı tertemiz aynı rengini ilk günkü gibi korumakta.
2 çeşit giyerim 😎
1-Adidas brasic star
2-All Star Converse 🤘
1-Adidas brasic star
2-All Star Converse 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap