Arkadaşlar Baronet görevi için bazı kısımları yaptım ama şu kristal toplamayı anlamadım şuanda 20 tane kristalim var bunları ne yapacağım npcye gittim zaten verilmiyor lütfen arkadaşlar bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
ps:şimdiden teşkkürler..
BARONET Görevi Hakkında Lütfen Bakarmısınız:!!!
· 7 Replies · 7.8K views 0 reading
7 Replies
cleopatras gateye git orda açıp sun ile başıyan bi item çıkarıcaksın onu götürüp vereceksin.
cleopatras gateye git orda açıp sun ile başıyan bi item çıkarıcaksın onu götürüp vereceksin.
Anladımda kardeşim bu dediklerinin nerede bulunduğunu da söylersen iyi olur.Samarkand felan dedilerde neresinde o yazıyı bulamadım.
haritayı aç samarkandda ivy nin spaw oldugu yer kocaman yazar cleopatras gate diye 😜
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
Anladımda kardeşim bu dediklerinin nerede bulunduğunu da söylersen iyi olur.Samarkand felan dedilerde neresinde o yazıyı bulamadım.
Samarkanda GATE ye git Ivy nin çıktığı taraf varya orada açıcaksın o 20 kristalı sürekli deniyceksin en sonunda sana bi item veriyor onu npc ye vericeksin.
Teşekkür ederim arkadaşlar 😘
önemli değil görevimiz.
Log in to write a reply.
Log In