Icerige atla
Extraloob

bard sikilleri

· 9 Yanıt · 1.9K görüntüleme
K
Kobe OP ⭐ 19y
20 lv de bi sikil çıkyo sadece kendine basılıyo o canavarların sana dalmasını mı engelliyo aceba anlamadım yani agrasive moblar pasive gibi oluyo galba ?? öyleyse benim dagger da açmak lazım onu
9 Yanıt
T
noise sadece general moblarda gecerli champion ve giantlar noise fln dinlemiyo yaklaşayım deme 😊
H
HosenberG ⭐ 19y
atacker olan mobları sakinlesmesini saglıyo cok ise yarayan bi skill Mr. Green
K
Kobe OP ⭐ 19y
saolun açayım bari
T
aç tabi sro yu bieln birine sor barddan hangi skilleri açayım diye ilk moving speed 2 noise 😊
K
Kobe OP ⭐ 19y
şuan 28 lv daggerim sadece dagger açık 1100 sp var yeter mi 30 daki sikilleri olduğum an açmak istiyorumda
T

şuan 28 lv daggerim sadece dagger açık 1100 sp var yeter mi 30 daki sikilleri olduğum an açmak istiyorumda

bilmiyom bişi soylesem seni yanotmış olurum ama tahminimi soyliyim çok rahat yeter sadece hızlı koşma ve noiseyi açacaksan
S

roguelerin 30 lwlde çok fazla spye ihtiyaçları var. 30 lwlde bir çok skilin uplanması bir çok skilinde açılması lazım. birde sen 0 dan 30 a kadar bard mastery açıp hızlı koşma ve noiseyi açayım diyosan o skilin üstüne bi o kadar daha sp kazanman lazım. ama sadece 30 lwl bard masterylerini açarım diyosan o zaman yeter heralde..
B
brkklc ⭐ 19y
yaa arkadaşlar bende wizardım şu an 22 lvlim wizardımı 80 yapmayı düşünüyom çok masrafsız bi char sadece bi kötu yanı var cok yatıyo bu yüzden rahat kasılabilmem için şu 20 lvde açılan noise skilini açsam olurmu Question Question Question

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: