Icerige atla
Extraloob

Bard - Cleric

· 90 Yanıt · 37K görüntüleme Sabitlenen
B
Buzzz OP ⭐ 18y

Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8)
90 Yanıt
P
polat33 ⭐ 18y
Bard, Cleric giden bir carda sanıyorum pek kasma olayı olmayacak sadece buff çalışacak, yani party destek elemanı doğrumudur ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aynen öyle cleric zati başkalarına yardım amaçlı gibi birşey yardımcı sağlıkçı...
R
çok da güsel botter olur ondan hea 😜
I
Pekı Bard-cleric Ong farm yaparken iyi olurmu
B
Buzzz OP ⭐ 18y
Pekı Bard-cleric Ong farm yaparken iyi olurmu

olur 🍺 çok hızlı atak yapıyor.
I
eyw. Hacı sağolasın. 😄
W
White_Wolf ⭐ 17y
arkadaşım bard-cleric açıcaktı burdan bakar ögrenir neler açılcak neler açılmıcak teşekkürler
K
kpax_xp ⭐ 18y
bard cleric yaparken bard skıllerını kasmak ıcın kullanın emın olun wizardın 2 bılemedın 3k aşasını vuruo ama 1 sıkılı ıle aynı yaratıga 2 defa vuruo o kadar hızl doluo skıllerı
A
anibus ⭐ 18y
cok güzel bi yapılandırma bu... bu aralar düşünüyordum böyle bi char kasmayı... elline sağlık arkadaşım... ayrıca bu char cok güzel para kasar 😜
E
Expectance ⭐ 17y
eline sağlık
O
onatsera ⭐ 17y
Buffları çok güzel.
C
canyilmaz ⭐ 17y
bence en iyi yapılandırma bard-cleric
M
Kesinlikle skiller yanlış gösterilmiş bu cleric offering skillerini açmadan nasıl pvpde başarılı olucak ayrıca cleric çar kesinlikle light armor giymelidir bu yüzden Glory serisi MAX , 2. sıradaki İnnocent MAX
O
onurgs59 ⭐ 18y
Yha Beyler ben bard/cleric char actım 20lvl yaptım sizce ii bi char mı oynasam mı?
G
GeRiLLa_ ⭐ 17y
Güzel bir yapılandırma tam bir party charı.
O
onurgs59 ⭐ 18y
YHA BEYLER BNDE Bİ BARD-CLERİC AÇTIM 8LVL FARM YAPTIM SU AN 29LVLİM AMA HARİKA BİR CHAR YHA HERKESE TAVSİYE EDERİMM...
A
akay_06 ⭐ 17y
arkadaslar tam gold kasacak car cleric le recover division hp podu yerine barddanda cure melody mp podu yerine 5 sn de full int 90 lvl carın mp sini fulluyor herkese tavsiye elimdeki wizard ve xbow carı 2. plana attım tum gucumle bu carı kasacam o derece mukkemmel taxilerde cok buyuk indirim yapıolar hem speed için hem res için
F
fsdfqwe23 ⭐ 18y
atack olarak bard kullanıyım demi giysi olarak bence light armour olucak ama değilse nedenlerini çok merak ettim bu charı bütün arklar aynı servere toplanıyoz bi ark böle olcak ama arkın korkusu var kendi başıma kasılamam diye sizce kasılabilirmi

bilgileriniz için teşekkürler
I
Eğer Böyle Bir Char Açarsanız Gece Rahat Uyuyamazsınız 😈 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: