Icerige atla
Extraloob

Banned

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
C
CooL OP ⭐ 18y
s.a arkadaşlar SupeR_StaF adlı wizard charımı yaklaşık 2-3 haftada 50 yapıp çok hızlı bir şekilde 90 olmayı hedefliyorumdum we 50 oldum silkimide alıcaktımki sabah kalktığımda bu lanet yazı wardı 😞 😢 arkadaşlar bu banlanmamı nedeni botmu diğer loadermi yardımcı programlarmı bunu öğrenmek istedim

- Resim Silinmiş. [url=http://g.imageshack.us/img520/sro2008090111041585al9.jpg/1/]" alt="" loading="lazy" style="max-width:100%;height:auto;border-radius:8px" />
15 Yanıt
A
Adith ⭐ 18y
benim 59 x-bow da da bu yazı çıkıyor anlamı ne bende bilmiyorum inş.söyler birileri
D
drotalion ⭐ 19y
anlamı: g.olsun demektir. Ban yemişiniz.
A
Adith ⭐ 18y
neyse ö.d zaten çarı oynamıyordum yeni çar açmıştım ama oynamadığım bi çar neden banlansın onu merak ettim
T
Torquel ⭐ 19y
Aktif olmayan charları bol bol banlıyorlar.Arkadaşta silk almamış banı yemiş geçmiş olsun.Silk alınnn!!
X
XER0 ⭐ 19y
bende banladım geçmiş olsun.

Silk alın bir dahaki charlarınıza 😞
T
TitusPullo ⭐ 19y
Artık Silksiz bot kullanmamak şart. Affetmiyor joymax. Her afta onbinlerce bot banlanıyor. Elbet içlerinde sizde oluyorsunuz silk almamış iseniz.
L
Loader ⭐ 18y
Ben silk aldım 200 silk baya bi geçti genede banlanma riski varmı ??
M
MoonLife ⭐ 19y

zannetmiyorum ama sen işini garantiye almak için yakın zamanda yeniden silk al 😉
X
XER0 ⭐ 19y

banlanma risk her zaman vardır .Eğer düzenli silk alırsanız, banlanma ihtimaliniz düşer. Eğer GM'ler tanıdık değilse ban ihtimali yinede olacaktır 😁
T
Torquel ⭐ 19y
Düzeni geç,bi gün 100 silk al,1 yıl gider.Zaten şu an şu oyunu sadece silk alanlar oynasa,ve oyuncular her servera düzenli olarak dağılsa,traffic diye bir sorun olmaz.
D
destiny ⭐ 18y
Geçmiş Olsun 😊 Benide hiç girmediğim 50lvl nukerımı banlamışlar :evil: 😁
U
ulak35 ⭐ 18y
geçmiş olsun şu ana kadar başıma böyle bir olay gelmedi
C
cheng_xiao ⭐ 19y
arkadaşlar oyun f2p (free to play) değil p2p (pay to play)
silk almadığınızda tabiki banlanma ihtimainiz yüksek
I
bot ta loader da ban yeme sebebidir bn loaderdan ban yedim :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: