Chara botla girdim sora taxiye gittim taxide kasılıodu tv izliyodum. Bi baktım atmış bot tekrar deniyo bu halde ekran nedene gülme krizi tuttu 😆 😆 sora üzüldüm 7 gün yokum sora babama dedim pre alalım öle kasalım pre var die bakalım ban yemez belki 3 aydır adama yalvarıodm almıyodu hemen kabul etti işim yaradı 😈
Bu da ss
- Resim Silinmiş.
7 Gün Banned
· 29 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
- Resim Silinmiş.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Anlamadım,babanda mı oynuyor?
bottamı ban veriyor sbot ? sadece bu ay 500 silk yükledim.
Aynı soruyu bende sormak istiyorum, babanda mı oynuyor? 🙄
ewet oynuo habre bot fln alıo 😈 😈 şaşırdınızmı 😆
sbot kullanıyom bu arada
kac silk yüklüyorsunuz? premium varmıydı charınızda?
g.olsun
Bizim alt komşunun babasıda ay 1k silk alıyor. 😁 Tabi ne yapsınlar okadar silki sürekli build değiştirip değiştirip duruyorlar. 😜
Silk olduğu haldemi ban yediniz abooww :S
silk i boşverde sbot diyo oO 😄
yok hayır pre fln yoktu silk aldırmıyo babam para harcama oyuna dio (ama kendi full bot alıyo) babama dedim pre alalım banlamazlar pre olunca ddm doğru dion alırız dedi böle yane
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
gecmiş olsun
B
BonezCrusher
⭐ 19y
geçmiş olsun :(((((((
illegal program diyor , sırf botmu sbot benim bildiğim yasal silk alsanda almasanda bişey olmaz başka bir programdan sanırsam 🤔 🤔
Ben sadece Sro-bot kullanıyordum + Pre ve 50 silk'im vardı. 🙄
benim bi arkadaşım vardı bunlar evde 4 kişiydi hepside char kasıyordu ^^iyi yerlere geldiler ama 😄
bendede silver pre var sroking le kasıyorum bakalım banlıcaklarmı 😄
A
altanyunus
⭐ 19y
silk alıosan korkma düzenli olarak alıyorsan sorun yok.
süresizde banlansanda açtirirsin paradan haber ver yolla 2 tane silk şifresi söyle yüklüce bunları yükleyecektim ama charım banlanmış eger açılırsa yükleyeceğim diye anında açıyorlar denenmiş ispatlanmıştır.
süresizde banlansanda açtirirsin paradan haber ver yolla 2 tane silk şifresi söyle yüklüce bunları yükleyecektim ama charım banlanmış eger açılırsa yükleyeceğim diye anında açıyorlar denenmiş ispatlanmıştır.
_
_SilverLine_2
⭐ 17y
g.olsn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap