Arkadaşlar SBOT X-Y olayından bir sorunum var.
X-y ayarladım bot kasma yerine gitti (jangan cave b3) tam kasma yerine gelince return bastı , bunu ardı ardına 3 kere tekrarladı:( ne Yapmam gerekir return basmaması için ?
Bakarsanız sevinirim .
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Arkadaşlar SBOT X-Y olayından bir sorunum var.
X-y ayarladım bot kasma yerine gitti (jangan cave b3) tam kasma yerine gelince return bastı , bunu ardı ardına 3 kere tekrarladı:( ne Yapmam gerekir return basmaması için ?
settings sayfasının ekran görüntüsünü koyar mısınız ?
ayrıca başlığı da küçültün lütfen
Başlığı küçültelim.
ama settingsde geL git ile ilgili bir ayar yokki 😞
ama settingsde geL git ile ilgili bir ayar yokki :(
var settingste öyle bir ayar 😜
Kasma alanına gittiğinde get current i tıklayıp z koordinatını da almasını sağladınız mı?
Ayrıca return çekiyorsa alamadığı,eksik yaptığı birşey vardır.
Sbot return çekerken ki halinin buraya ss ini koyarmısınız?
Ayrıca return çekiyorsa alamadığı,eksik yaptığı birşey vardır.
Sbot return çekerken ki halinin buraya ss ini koyarmısınız?
tamam yapacağım 1 saniye
hep return hep return hep return 😞 deli oldum off 😞
Settingsden Ss..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Settingsden Ss..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sanırım buldum hatamı 😞
En önemli yerleri atlamışsınız .. O Settings 'te Back Town Settings var .. Ordaki ayarlara tick koyuyorsunuz ve karşılarına 0 yazıyorsunuz büyük ihtimal lakin sbotta sıfır işlemiyor ve bot sürekli town gidip geliyor .. En az 1 yaparsanız onları sorununuz ortadan kalkacaktır 😎
PS : Pick Settings 'te sanırım toplamasını istiyorsunuz fakat Pick Delay işaretleyip 1000 yapmazsanız hiç bişey toplamaz ... (Bu da extra bir bilgilendirme)
PS : Pick Settings 'te sanırım toplamasını istiyorsunuz fakat Pick Delay işaretleyip 1000 yapmazsanız hiç bişey toplamaz ... (Bu da extra bir bilgilendirme)
EXL | SRO | İŞKOLİK
En önemli yerleri atlamışsınız .. O Settings 'te Back Town Settings var .. Ordaki ayarlara tick koyuyorsunuz ve karşılarına 0 yazıyorsunuz büyük ihtimal lakin sbotta sıfır işlemiyor ve bot sürekli town gidip geliyor .. En az 1 yaparsanız onları sorununuz ortadan kalkacaktır 😎
Pick Delay i işaretlemeye gerek yok o topluyor gene toplayacağını 🍺
Hıı iyiymiş o zaman 😜 Ben o seçilmesse toplamıyor diye biliyordum ..
PS : Öğretirken öğrenmekte güzel birşey 😜 Thx volkan.ka 😘
PS : Öğretirken öğrenmekte güzel birşey 😜 Thx volkan.ka 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap