Icerige atla
Extraloob

bi Bakarsanız Sevinirim vista oyun veya Başma bişeyde orjina

· 5 Yanıt · 988 görüntüleme
T
tan OP ⭐ 19y
Orjinal İstiyo Ark bunu Engellemek için Bişey yapabilirmiyiz bu Konuda Öneriniz varmı yoksa Eger Gidip xp CD alıcam xp çevircem
5 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hiçbirşey anlamadım 🙄
T
TitusPullo ⭐ 19y
Kanımca arkadaş şunu demek istemiş;

Vistada oyunları çalıştıramıyor. crack vista kullanıyorum. Crack visyata uygun oyun var mı diye soruyor. Yoksa Xp kuracam diyor.

Ben Bunları anladım.

Cevaba geldi sıra: "Tan" Visatanın cracki sorun çıkartıyor oyunlarda. Orjinal vista bulurum dersen onu kullan. Bulmam crack xp yapabilirim dersen C. XP öneririm. Yeni ve daha sağlam crackler çıkana kadar , vista kullanma derim.
T
tan OP ⭐ 19y
Kanımca arkadaş şunu demek istemiş;

Vistada oyunları çalıştıramıyor. crack vista kullanıyorum. Crack visyata uygun oyun var mı diye soruyor. Yoksa Xp kuracam diyor.

Ben Bunları anladım.

Cevaba geldi sıra: "Tan" Visatanın cracki sorun çıkartıyor oyunlarda. Orjinal vista bulurum dersen onu kullan. Bulmam crack xp yapabilirim dersen C. XP öneririm. Yeni ve daha sağlam crackler çıkana kadar , vista kullanma derim.

Benimde XP bu Sorun Ark bir Numara xp zaten Ben En iyisi Ona Söliyimde XP Alsın Vista Herşeyin Orjinalini İstiyo zaten 😊
T
TitusPullo ⭐ 19y
Evet bencede. Vistanın cracki daha sağlamlaşana kadar xp devam. Hatta Xp 4ever 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: