Icerige atla
Extraloob

Bahar Temizliği >>> EXL Party Model Style 2

· 67 Yanıt · 5.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bahar Temizliği >>> EXL Party Model Style 2

Önemli bir duyuru yapmak istedim ve bunu halka hitap gibi yılda 4 kere yapacağız artık, Bahar Temizliği >>> EXL Party Model Style 2 tarafımdan yapılmaktadır bundan sonra ki 3 tanesinin yapımcısı farklı kişiler olacaktır.

Bahar Temizliği nedir ?

Sitemizde yer alan zararlı kişiliklerin sitemizden arındırılmasıdır (virüslü içerik paylaşanlar vb.)
Sitemizde ki bakım ve iyileştirme çalışmalarıdır (daha hızlı bir extraloob.com için)
Sitemizin güncellenmesi, yenilenmesi ve yeniden yapılandırılmasıdır.
Sitemizin Özel üyeliklerinin vb. üyeliklerinin alımlarının açılmasıdır.
Rütbe Up-Down mevsimidir.

5 ana maddeden oluşam Bahar Temizliği Cuma günü 06 March 2009'da başlayacaktır, bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
67 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
Hepimize hayırlı olsun 😎
Q
Quensis ⭐ 19y
Hepimize hayırlı olsun 8)

Bu mevsim erkenden geldi. 😗 😎
I
ironEyE ⭐ 18y
Aynen hepimize hayırlı uğurlu olsun...
Acaba ben mod olabilecem mi 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
Aslında ben topike girerken şu gereksiz konuları hortlatıyorlar bu tarz konuların silemeceğini düşünmüştüm bu bayram temizliği gibi olmuş 👍
J
JawBreaker ⭐ 18y
Hepimize hayırlı uğurlu olsun. 😘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aslında ben topike girerken şu gereksiz konuları hortlatıyorlar bu tarz konuların silemeceğini düşünmüştüm bu bayram temizliği gibi olmuş 👍

ben ailemde her bahar bunu gördüm annemler teyzemler anneannem toplanırlar bahar temizliğine kalkarlardı sonraları bende bunu odamı temizlemekle devam ettirdim ve şimdide http://www.extraloob.com'a uyarladım nasıl güzel olmuşmu 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
Zaten bizim için http://www.extraloob.com evin bir odası mevsimlik temizlikde bu odayıda boş geçmek olmaz. Değişiklik herzaman güzeldir ama önemli olan bu siteye takılan arkdaşların bundan en iyi şekilde faydalanması.

ps : Görselde Müthiş Hacım 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gözünde hatunlara kayıyor hemen güzelim biz operasyon diyoruz sen hatun diyorsun hoş hatuna da araya biz iliştirmişiz ya neyse 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hadi hayırlısı.:P

😈 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
gözünde hatunlara kayıyor hemen güzelim biz operasyon diyoruz sen hatun diyorsun hoş hatuna da araya biz iliştirmişiz ya neyse :P

Post u düzeltim tekrardan hayırlı olsun....
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gözünde hatunlara kayıyor hemen güzelim biz operasyon diyoruz sen hatun diyorsun hoş hatuna da araya biz iliştirmişiz ya neyse :P

Post u düzeltim tekrardan hayırlı olsun....

😈 😁 😆
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Bende Parti Varsandım okan abi:D ama yakında sen onuda yaparsın Nede olsa Giresunlusun:P 4ever Giresun :D:D

oKan Abi Bizi Partiye Gotur..:D
S
Seppuku ⭐ 18y
Hayırlı olsun.
J
Journalist ⭐ 19y
Şimdiden Hayırlı Olsun^^
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Gelen bahar ve yapacagımız temizlik hayırlı olsun 😄 nice baharlara 😜
B
BaSoryong ⭐ 18y
hayırlı olsun :))
O
Old School ⭐ 19y
Hayırlı olsun gerçektende gerekli artık bahar temizliği belirli aralıklarlada yapmanız çok güzel olucak görselde yakıyor 😱 ❤️
O
odin07 ⭐ 18y
bahar temizliği hea güzel 😉 .com 😄 .comdua sizden öğrendim 😄
J
JbS ⭐ 17y
ins bu bahar herkes için hayırlı olur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: