_ _LaGRoaD_ OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 sonunda kestim zuhahahha. 90 lvl bowcu bile alamadı elimden 😄- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.bundada alıcaktım ama timon kanki reserveliymiş buraya 😜- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Khinetic ⭐ 18y 17 yil once #2 Gratz fzla da zor olmamıştır 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #3 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _LaGRoaD_ OP ⭐ 19y 17 yil once #4 saolun beyler.Sonradan wizler falan toplandı ama tııın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sipo ⭐ 18y 17 yil once #5 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kanka ⭐ 18y 17 yil once #6 sen int bow sun galiba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #7 sen int bow sun galibaHybrid 🎭 Diğer yandan 3 zerk scroll basarsan 75 lvl'de de alabilirdin bence 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StormHero ⭐ 19y 17 yil once #8 evet adam zerk scroll açmış artistlik yapıyo gelip 90 lvl ff bowun almamasına imkân yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _LaGRoaD_ OP ⭐ 19y 17 yil once #9 bi kere orda 3 zerk scroll açmış olabilirim ama tek zerklede alırdım.Ben sadece işi garantiye almak için 3 zerk açtım.Başka neye harcıcam zerki beleş zerk 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil