Tebrikler UnDeFeateD nese:
Ayın Üyesi UnDeFeateD [Kasım 2012]
· 61 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Evet herkes göz yaşları içinde mutluluk göz yaşları bunlar UnDeFeateD son düzlükte geçti tebrikler alkis:

Spoiler

Bu adama daha özel bir ünvan verilmeli 😄 tebrikler.
13-11 oldu UnDeFeateD'a oy verene +10 exl point vercem ufck'a verenlere -10 😈
Efes sro kale savaşı geldi aklıma 😄
Beni destekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ❤️
ahahhaaha o foto nedir öyle ya makara: makara:
Mesela ne? 😄
niye ki? 😄
Evet herkes göz yaşları içinde mutluluk göz yaşları bunlar UnDeFeateD son düzlükte geçti tebrikler alkis:Spoiler
Bu adama daha özel bir ünvan verilmeli 😄 tebrikler.
Mesela ne? 😄
Efes sro kale savaşı geldi aklıma :D
niye ki? 😄
Beni destekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ❤️Evet herkes göz yaşları içinde mutluluk göz yaşları bunlar UnDeFeateD son düzlükte geçti tebrikler alkis:Spoiler
Halk eğitimde bilgisayar kursunda yaptım paint ile makara:
Orda yatıp orda kalkıyon heralde başka bi yerde olsa şaşırıcam 😄
Orda yatıp orda kalkıyon heralde başka bi yerde olsa şaşırıcam :D
Sertifika almak için klavye mause kullanmı öğretiyolar işte bu kadar önemli dersi kaçıramam 😁
paintte bayrak falan çiziyosunuzdur şimdi siz 😁
İlk defa bu kadar heycanlımı geçti bu oylama 😄
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Tebrikler Bu arada 😊 😘
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Avasin biraz pasif kalmis bayadir yoktum tabi eskilerden onu biliyordum. bu arada tebrik ederim dostum, layigiyla yerine getirecegine eminim
İlk defa bu kadar heycanlımı geçti bu oylama :D
öyle oldu senin at son düzlükte yoruldu herhalde biggrint1
İlk defa bu kadar heycanlımı geçti bu oylama :D
öyle oldu senin at son düzlükte yoruldu herhalde biggrint1
kaç kaç bitti oylama 😄
[F MS]
Ben uyeyken açık ara farkla birinci oldugum icin hic boyle seylerle karşılaşmıyorduk 😎

Ben uyeyken açık ara farkla birinci oldugum icin hic boyle seylerle karşılaşmıyorduk 8)
daral: alın bunu burdan
[F MS]
Avasin biraz pasif kalmis bayadir yoktum tabi eskilerden onu biliyordum. bu arada tebrik ederim dostum, layigiyla yerine getirecegine eminim
Avasin'in faal olduğu yok ki zaten. 😊 Hepsi gerilerde kaldı. Bkz: Efsane takım vol2 😊
Ps1: Member nick ve imzadaki nick yüzünden ben 2 kişi arasında kaldım? Tanıyamadım yani. Hangisi orjinali?
Ps2: Kazanan arkadaşı tebrik ederim. summer1:

Avasin'in faal olduğu yok ki zaten. 😊 Hepsi gerilerde kaldı. Bkz: Efsane takım vol2 😊
Ps1: Member nick ve imzadaki nick yüzünden ben 2 kişi arasında kaldım? Tanıyamadım yani. Hangisi orjinali?
Ps2: Kazanan arkadaşı tebrik ederim. summer1:
ayni 😊
@Mavii uğur değilsen etkinsin 😊

M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Oha Etkin mi? 😄 Sweetchief harbi lan. O hesabı nasıl sen aldın bro? Yoksa sen miydin hep o, boşuna ban'lememiştir extra seni 😄
ps. L.imanerg
ps. L.imanerg
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap