Icerige atla
Extraloob

aygıt yöneticisi

· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme
S
StickControl OP ⭐ 19y
arkadaşlar tv kartı cdsi bozuldu cdrom okumuyor... aygıt yöneticisindende tanıtmadan çalışmıyor program. çoklu ortam denetleyicisinde ünlem işareti var cd olmadan nasıl tanıtabilirim acabağ bilgisayara.

şimdiden minnettarım cevap yazana 🙏
20 Yanıt
0
0live ⭐ 19y
marka model nedir kartın ?
V
volaris ⭐ 18y
🤔
S
StickControl OP ⭐ 19y
marka model nedir kartın ?

lifeview prime serisi 🙄
E
eLempTRa ⭐ 18y
cd room mu gormuyor cd yi ? eğer oyleyse biostan ayarlarını yap internetten araştırmanı oneririm.
0
0live ⭐ 19y
cd room mu gormuyor cd yi ? eğer oyleyse biostan ayarlarını yap internetten araştırmanı oneririm.

hayır cd bozuk çalışmıyor cdroom çalışıyor 🙄

http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/internal_tv/flytv_prime_3x_series.htm

indirdim ben kurdum ama aygıt yöneticisine nasıl tanıtıcam ben programı onu yapamıyorum 😢

tak ve kullan aygıtları ara.sonra çıktığı zaman üstteki seçeği seç yani driver klasöründeki yükleme dosyası ( inf uzantılı) klasörü seç o kendi bulur.
S
StickControl OP ⭐ 19y

hayır cd bozuk çalışmıyor cdroom çalışıyor 🙄

http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/internal_tv/flytv_prime_3x_series.htm

indirdim ben kurdum ama aygıt yöneticisine nasıl tanıtıcam ben programı onu yapamıyorum 😢

tak ve kullan aygıtları ara.sonra çıktığı zaman üstteki seçeği seç yani driver klasöründeki yükleme dosyası ( inf uzantılı) klasörü seç o kendi bulur.

tak ve kullan aygıtları ara nerede 😕 bide inf uzantılı klasör derken 😕 ... kusura bakma biraz geri kafalıyım pc konusunda 🙄 makara:
0
0live ⭐ 19y
1)driver'ı indir.
2)arşivdeki dosyaları bir klasöre topla.
3)denetim masasından donanım ekleyi aç.
4)sonra o oto. bulacak tv kartını.
5)sonra seçeneklerden klasörü arama var onu seç ve arşivden çıkardığın klasörü seç o kendi yükler.
S
StickControl OP ⭐ 19y
1)driver'ı indir.
2)arşivdeki dosyaları bir klasöre topla.
3)denetim masasından donanım ekleyi aç.
4)sonra o oto. bulacak tv kartını.
5)sonra seçeneklerden klasörü arama var onu seç ve arşivden çıkardığın klasörü seç o kendi yükler.

Sağol dostum çok yardımcı oldun bir deneyeceğim bakalım 👍
S
StickControl OP ⭐ 19y
This update can only be applied to DirectX 9.0b diye bir hata veriyor DirectX 9.0b KB825116'i yüklemeye kalkınca of ya :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bende diyorum bu olive kim nina tabiki 🙏 😘 ❤️
0
0live ⭐ 19y
bende diyorum bu olive kim nina tabiki 🙏 😘 ❤️

❤️ 😘
S
StickControl OP ⭐ 19y
This update can only be applied to DirectX 9.0b diye bir hata veriyor DirectX 9.0b KB825116'i yüklemeye kalkınca of ya :S

neden böyle bir hata alıyorum bilen yok mu arkadaşlar 🙄
0
0live ⭐ 19y

KB825116 ile uyuşmuyordur yüklediğin sürüm.
S
StickControl OP ⭐ 19y

ne yapmam gerek ?
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

ne yapmam gerek ?
Büyük istimal Windows7 kullanıyorsun.Windows 7 kullanırsan Direct X' in o sürümünü yükleyemezsin...
S
StickControl OP ⭐ 19y
hayır yahu xp kullanıyorum daha yeni format attım hatta
S
StickControl OP ⭐ 19y
hayır yahu xp kullanıyorum daha yeni format attım hatta

kafayı yemek üzereyim kaç haftadır bu hata ile uğraşıyorum ya 😢 yokmu sorunun nedenini bilen pray:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: