arkadaşlar tv kartı cdsi bozuldu cdrom okumuyor... aygıt yöneticisindende tanıtmadan çalışmıyor program. çoklu ortam denetleyicisinde ünlem işareti var cd olmadan nasıl tanıtabilirim acabağ bilgisayara.
şimdiden minnettarım cevap yazana 🙏
aygıt yöneticisi
· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
marka model nedir kartın ?
🤔
marka model nedir kartın ?
lifeview prime serisi 🙄
cd room mu gormuyor cd yi ? eğer oyleyse biostan ayarlarını yap internetten araştırmanı oneririm.
cd room mu gormuyor cd yi ? eğer oyleyse biostan ayarlarını yap internetten araştırmanı oneririm.
hayır cd bozuk çalışmıyor cdroom çalışıyor 🙄
http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/internal_tv/flytv_prime_3x_series.htm
indirdim ben kurdum ama aygıt yöneticisine nasıl tanıtıcam ben programı onu yapamıyorum 😢
hayır cd bozuk çalışmıyor cdroom çalışıyor 🙄http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/internal_tv/flytv_prime_3x_series.htm
indirdim ben kurdum ama aygıt yöneticisine nasıl tanıtıcam ben programı onu yapamıyorum 😢
tak ve kullan aygıtları ara.sonra çıktığı zaman üstteki seçeği seç yani driver klasöründeki yükleme dosyası ( inf uzantılı) klasörü seç o kendi bulur.
hayır cd bozuk çalışmıyor cdroom çalışıyor 🙄http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/internal_tv/flytv_prime_3x_series.htm
tak ve kullan aygıtları ara.sonra çıktığı zaman üstteki seçeği seç yani driver klasöründeki yükleme dosyası ( inf uzantılı) klasörü seç o kendi bulur.
tak ve kullan aygıtları ara nerede 😕 bide inf uzantılı klasör derken 😕 ... kusura bakma biraz geri kafalıyım pc konusunda 🙄 makara:
1)driver'ı indir.
2)arşivdeki dosyaları bir klasöre topla.
3)denetim masasından donanım ekleyi aç.
4)sonra o oto. bulacak tv kartını.
5)sonra seçeneklerden klasörü arama var onu seç ve arşivden çıkardığın klasörü seç o kendi yükler.
5)sonra seçeneklerden klasörü arama var onu seç ve arşivden çıkardığın klasörü seç o kendi yükler.
1)driver'ı indir.
Sağol dostum çok yardımcı oldun bir deneyeceğim bakalım 👍
This update can only be applied to DirectX 9.0b diye bir hata veriyor DirectX 9.0b KB825116'i yüklemeye kalkınca of ya :S
bende diyorum bu olive kim nina tabiki 🙏 😘 ❤️
bende diyorum bu olive kim nina tabiki 🙏 😘 ❤️
❤️ 😘
This update can only be applied to DirectX 9.0b diye bir hata veriyor DirectX 9.0b KB825116'i yüklemeye kalkınca of ya :S
neden böyle bir hata alıyorum bilen yok mu arkadaşlar 🙄
KB825116 ile uyuşmuyordur yüklediğin sürüm.
ne yapmam gerek ?
ne yapmam gerek ?
Büyük istimal Windows7 kullanıyorsun.Windows 7 kullanırsan Direct X' in o sürümünü yükleyemezsin...
hayır yahu xp kullanıyorum daha yeni format attım hatta
hayır yahu xp kullanıyorum daha yeni format attım hatta
kafayı yemek üzereyim kaç haftadır bu hata ile uğraşıyorum ya 😢 yokmu sorunun nedenini bilen pray:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap