Icerige atla
Extraloob

Görev Yöneticisi Açılmıyorsa %100 Çözüm

· 11 Yanıt · 4.0K görüntüleme
H
Hypnosis OP ⭐ 17y
<<<< Görev Yöneticisini Açmak Kesin Çözüm >>>>

Dosya Boyutu

735 bayt

Nasıl Yapılır ? :İndirdiğiniz dosyayı açınız.İçindeki " regeditcmdrestore " açınız. "Finished " yazacaktır " Ctrl+Alt+Del " yaparak Görev Yöneticisi`nin açıldığını göreceksiniz.

Sensual arkadaşımızın paylaştığını yaptım lakin olumlu sonuç alamadım.Bu yöntem ile %100 yapılacak.😉

~Download~

Rar pass " www.extraloob.com "

Saygılarımla;

11 Yanıt
U
Unforgiven ⭐ 17y
sağolasın vallahi işe yarar
L
Leet1 ⭐ 19y
Görev yöneticisini engelleyen virüsler çoğunlukla kayıt defterinide engelliyor bu yöntem her zaman işe yaramayabilir.
H
Hypnosis OP ⭐ 17y
Gecici olabilir ama ise yariyor gecici dedigim bilgisayari kapattiginizde tekrar kapaniyor her bilgisayari actiginizda tekrar yapmalisiniz
B
BoOoOS ⭐ 17y
Virus girenler için Regedit'in yenisini eskisi ile deyiştiriceksin. Senin verdigin program geçici oldugu için fazla işe yaramaz.Ama genede saol.
H
Hypnosis OP ⭐ 17y
iste onu bende yapcam ama reg editin eskisi nerde 😆
D
die4ever ⭐ 18y
regediti engelliyenler içinde elimde muhteşem program var anlatım hemen geliyor 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Görev yöneticisini engelleyen virüsler çoğunlukla kayıt defterinide engelliyor bu yöntem her zaman işe yaramayabilir.

+1905
Q
Quensis ⭐ 19y

Aynen böyle oldu.Ben bundan kurtulmak için format atmıştım. 🤔
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu genellikle belirli şeylerden bulaşan bir virus. Banada oldu, format attım, bu virusun neden bulaştığını araştırdım ve buldum, bir combofix ardından bulaştığı cd çöpe. ^^
D
denizbyk ⭐ 16y
sa dosya bulunamadı yazıor ne iş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: