Icerige atla
Extraloob

Görev Yöneticiniz Açılmıyorsa [Çözüm]

· 35 Yanıt · 13K görüntüleme Sabitlenen
35 Yanıt
I
ironEyE ⭐ 18y
Allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin çok saol birebir uyguladım sonunda açıldı oh be gerçekden çok saol 😘 😘
W
ben bunları biliodum ama bilgimeyen kullanıcılar için çok yararlı eskiden böle durumlarla çok karşılaştım.:D
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Bişi değil ironEyE'cim,işine yaradıysa ne mutlu bana 😊

Ps:Kullandığımız kelimeleri o kadar uzatmayalım,bağırmak anlamına geliyor ya 😘
I
ironEyE ⭐ 18y
Bişi değil ironEyE'cim,işine yaradıysa ne mutlu bana 😊

Ps:Kullandığımız kelimeleri o kadar uzatmayalım,bağırmak anlamına geliyor ya 😘

pardon heyecandan sonunda açılcak görev yöneticisi diye 😁 hmn editliyim bn 🙏
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Sorunun hal olması benide sevindirdi 🎭
M
mertcangs ⭐ 18y
bende eskiden bu sorun vardı yaptığımda bir kere açılıp yine kapanıyordu formatladım 😄
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Rica ederim,görevimiz ^^
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Ellerin dert görmesin 😄 İnternet kafeciileri pek sevindirmiyecek bir çalışma aslında bu 😄
R
RiqueLme ⭐ 19y
Ellerin dert görmesin 😄 İnternet kafeciileri pek sevindirmiyecek bir çalışma aslında bu :D

Easy Client kapandıgı icin mi 😄 Zuahaah 12 saat oturup 2 saat parası verdigimi biLiom 😄
H
HnTRue ⭐ 18y
xfu5ah.jpg

Aynı Hata Hala Devam Ediyor..

Regedit yazdıgım Zamandada Ona Benze Bir Hata Veriyor Benze Değil Hatta Aynı Hata Bendemi Bişey var Pcdemi Anlmadım Yardımcı Olursanız Sevinirim..

288pdfs.jpg
Dosyalar (2)
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Hımm,aynı hatalar Majestic'tede vardı bunları uyguladı düzeltemeyince,format atttı galiba bilmiyorum ama 🙄
H
HnTRue ⭐ 18y
Zaten Alıştı Bilgisayar Her Ay Format Yiyor 😄 Dayım Kazıkladı Bizi Kesin Ezik Pc Verdi 😄 Her aybişeyi BozuLuyor 😄
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Koptum ya gülmekten akşam akşam güldürdün ya,Allah senide güldürsün 😁 😄
H
HnTRue ⭐ 18y
Koptum ya gülmekten akşam akşam güldürdün ya,Allah senide güldürsün 😁 :D

Doğrular Komiktir 😄
I
Inception ⭐ 18y
Zaten Alıştı Bilgisayar Her Ay Format Yiyor 😄 Dayım Kazıkladı Bizi Kesin Ezik Pc Verdi 😄 Her aybişeyi BozuLuyor :D

😁 😁 😁 😁
I
Inception ⭐ 18y
sağolasın aynı hata bendede vardı şimdi düzeldi 👍
I
Inception ⭐ 18y
Hımm,aynı hatalar Majestic'tede vardı bunları uyguladı düzeltemeyince,format atttı galiba bilmiyorum ama 🙄

bende format atmıştım aynı hatayı vermeye başladı en son buraya konu açıcaktım görünce hemen daldım içeri 😁 düzeldi sonunda 🤘
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ^^
I
Inception ⭐ 18y
hata düzelmişti şimdi tekrar aynı hatayı alıyorum 😢 yazdıklarını tekrarlamama rağmen gene olmadı ilk yaptığımda olmuştu halbuki 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: