Icerige atla
Extraloob

Auto Pot-Buff-Res Tool 5000 (Şuanda Çalışmıyor!)

· 123 Yanıt · 23K görüntüleme
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
exlnwo.png

NubeCoder Auto Buff - Ress - Pot - Key Helper olarak kullanabileceğiniz "Tool 5000"in Yeni versiyonu çıkmış bulunmakta.
Başlıca özelliği bot gibi siz internet sayfasında vb. dolaşırken o key helper, auto ress gibi özelliklerini kullanabilmesidir.

Auto Pot Bölümü ve Açıklamaları
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Download
[download]Dosya.tc[/download]

Rar Pass:www.extraloob.com

Enable İşaretlenmediği Sürece Program Çalışmaz!

Hata Alanlar İçin!
Microsoft .Net Framework v3.0 veya daha üst versiyonunu kurman gerekir.

[download]Microsoft .Net Framework v3.0(32Bit) ➡️ http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=70848
Microsoft .Net Framework v3.0(64Bit) ➡️ http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=70849[/download]

Dosyalar (1)
123 Yanıt
D
destiny ⭐ 18y
Güzel paylaşım , Sabit 😉
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Güzel paylaşım , Sabit ;)

🍺
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
*Görsel 1 eklendi
- Resim Silinmiş.
B
Buura ⭐ 19y
Çok işime yaradı çok sağol..
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Diğer bölümlerin açıklamasını yarın veya ertesi gün ekliyeceğim. şu sıralar çok yoğunum 😗 👋 I'm going to bed. 😴
W
wecsltr ⭐ 18y
teşekkürler
S
çok karışık bence. daha basit olmalı. zaten uğraşmamak için böyle programlara başvuruyoruz. ama kurana kadarda canımız çıkıyor.
B
Kuramadım Bı Yardımcı Olurmusunuz :S
L
lKainatl ⭐ 17y
exlnwo.png

NubeCoder Auto Buff - Ress - Pot - Key Helper olarak kullanabileceğiniz "Tool 5000"in Yeni versiyonu çıkmış bulunmakta.
Başlıca özelliği bot gibi siz internet sayfasında vb. dolaşırken o key helper, auto ress gibi özelliklerini kullanabilmesidir.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Download
[download]Dosya.tc
NubeCoder.com[/download]

Kardeş Zipden Klasöre Çıkartığımda Programı Açtığımda Sorunla Karşılaştı YAzısı Geliyor ! Ne Yapmam Gerekiyor ?
Dosyalar (1)
B
Oyuna Gırıpde Calıstırıcaksın Arkadas 😉 Da Bana Auto Res Acıklaması Lazım Senı Beklıorum Kardes 😉
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Arkadaşlar program Legend 4 geldikden sonra çalışmamaktadır. Yeni versiyonu çıktığında gerekli açıklamalarla beraber güncellenecektir. Takipde kalınız 😉
T
aynı hata banada gelıyor rardan cıkartıyorum tıkladıgımda sorunla karsılastı hatası verıyor ve 3 char acık nedir bunun çözümü lütfen yardım :'(
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Arkadaşlar program Legend 4 geldikden sonra çalışmamaktadır. Yeni versiyonu çıktığında gerekli açıklamalarla beraber güncellenecektir. Takipde kalınız ;)

exlnwo.png

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Download
[download]Dosya.tc
NubeCoder.com[/download]

Dosyalar (1)
T
bune ?
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Arkadaşlar program Legend 4 geldikden sonra çalışmamaktadır. Yeni versiyonu çıktığında gerekli açıklamalarla beraber güncellenecektir. Takipde kalınız ;)
T
hacım ben bunu demiyorum benım anlatmak istedigim şu
1. Siteden programı indirdim
2. Rardan cıkarttım
3. Programı açtıgımda Hata Raporu Gönder Gönderme iletisi gelıyo yanı bir sorunla karsılastı hatası bu hatayı alıyorum bunun çözümünü sordum ben
T
hmm bu eski versiyonmu tamam ozaman

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: