Icerige atla
Extraloob

Auto Pot-Buff-Res Tool 5000 (Şuanda Çalışmıyor!)

· 123 Yanıt · 23K görüntüleme · Sayfa 2 / 7
Yanıtlar
T
asdf
T
yaw ben orayabaska bi site yazıyorum extraloob yazıyo nasıl oluyo bu ?
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
yaw ben orayabaska bi site yazıyorum extraloob yazıyo nasıl oluyo bu ?

o öyle olur. Ö.M at sen bana bi inceleyeyim
T
Ben bir eşşeğim! 😎
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Editle onu Çabuk!! + global sitesinde çıkmadı yayınlanmadı. İnanmayın o çıkaranlara!
T
asdf
T
asdf
T
asddf
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
bak bro bunun global sitesi belli: http://www.nubecoder.com eğer burda yayımlanmadan başka bir siteye düşmüşse ki düşer, Kesinlikle ve kesinlikle indirmeyin. Ha indirdinizmi? Bizim sorumluluğumuzda değildir!
B
Black Rain ⭐ 19y
Ben bir eşşeğim! 8)

1 Saat dışarda Gez gel bakayım sen 😎
H
hardshadow ⭐ 17y
Arkadaşım 1 saniye beni dinle ben TRouBLeeKinG eyer ben bugune kadar birinin 5 kurusuna goz dıkdıysem namerd olayım sen bana link ver dedin link verdim bana neden b mualemede bulunuyorsun aklım almış degil bana eşşek demeye hakkın yok ben kötü birşey yapmadım sen bana versıon sordun söledim daha cıkmadı dedin ben cıktı dedim link ver dedin verdim siteden uzaklastırıyorsun olcak işmi bu şimdi ben extraloob u 4 senedir tanıyorum asla kötü bir amaçla bir iş yapmadım yaptıysamda Allah sorsun. bana eşşek demeye hakkın yok ama.
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
bi yanlış anlaşılma oldu sanırım. reklam amaçlı link koyduğun saptandığından arkadaş tarafından 1 saatlik uzaklaştırma aldın. Ben reklam olmasın diye sana Ö.M ile atarmısın bana demiştim 😗
H
hardshadow ⭐ 17y
daha ne olup bittigini anlamadan siteden uzaklasmıs buldumbirden Kullanıcı Adı ve parolamı neden böle yaptın anlamış degilim bana bir acıklama yaparmısın
H
hardshadow ⭐ 17y
tamam ozaman öle bişi hissettirdiysem ben kendı adıma ozur dılerım
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
yok yok arkadaş sanırım kontrol yaparken reklam gözüne çarptı ve yasak olan bi şeyden ötürü acil uyarma gereksinimi duydu. ^^ 1 saatlik bişiycik olmaz. ama sen dediğim gibi. Global sitesinde yayınlanmadan her hangibir yerde yayınlanıorsa kesinlikle kullanma. bizler böyle bişey yapmayız zatn.
H
hardshadow ⭐ 17y
tamam kardeşim. uyarınız için tşkrler ama sen bana link ver diyince bende link verdim yanlıs anlasılma oldu herhalde 😊
B
Black Rain ⭐ 19y
Birdaha olmaması dileğiyle...
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Evet 😊 ben ilk extraloob.com görünce bizim sitemizden bir başkası paylaştı sandım ondan link istedim. ama yabancı site linkleri otomatikman değiştiriliyor onu bi anlık unuttum ^^ neyse kusra bakma. birazdan açılır zati banın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: