Şaşkınlık ile izledim gerçekten çok benziyor hiç bir makyaj yok 😱
ATATÜRK' E Benzeyen TÜRK
· 22 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
Şaşkınlık ile izledim gerçekten çok benziyor hiç bir makyaj yok 😱
22 Yanıt
B
badlife48770
⭐ 18y
evet gercekten benziyor.Ama söylemeden edemiycegim bize Atatürk'e benzeyen değil onun gibi düşünen insanlar lazım.
yani ?
yani ?
Ne Yani ?
atatürk bu adam kadar tipsiz mi ?
Resmini koyda seninde tipini görelim.
A
AdnanSikisenses
⭐ 15y
evet gercekten benziyor.Ama söylemeden edemiycegim bize Atatürk'e benzeyen değil onun gibi düşünen insanlar lazım.
ben atatürke benziyorum ben atatürküm diye bişey dediğimi hatırlamıyorum şizofrensin galiba?
ben atatürke benziyorum ben atatürküm diye bişey dediğimi hatırlamıyorum şizofrensin galiba?
Yavas ol bakalım konuyu ne diye actım nereye taşıdınız tebrik ediyorum sizi
sen konuyu açmışsın ben görüşümü söyledim herkese okuyup geçmek düşer atlamak değil.Asistan olmuş ama web ortamında ki genel kuralları bilmiyor.
sen konuyu açmışsın ben görüşümü söyledim herkese okuyup geçmek düşer atlamak değil.Asistan olmuş ama web ortamında ki genel kuralları bilmiyor.
Demekki biliyormuski olmus bunu sorgulamak sana düşmez fazla uzatma konuyu
bide hala uyarı veriyorsun manyak mısın sen arkadaşım güvenmiyorsan kendine açmayacaksın konu, konu açacaksan gelecek yorumları göze alacaksın adamın atatürkle alakası yok bir başka atatürkte gelmez bu dünyaya.
bide hala uyarı veriyorsun manyak mısın sen arkadaşım güvenmiyorsan kendine açmayacaksın konu, konu açacaksan gelecek yorumları göze alacaksın adamın atatürkle alakası yok bir başka atatürkte gelmez bu dünyaya.
Sabah ban yiyeceksın son anları iyi geçir
Atatürk demiyolar zaten okuma sorununmu var?Benzemekle o olmak arasında dağlar kadar fark var.Bi yöneticiyle çocuk gibi konuşamazsın.Sınırlarını bil.
Susun arkadaşlar,ben xFactoria'nın geçmişinide biliyorum.Kimse yorum yapmasın lütfen skunet altındır,anlamasını bilene.Bundan sonraki yorumlara göre kararı vereceğim yönetim ile görüşüp.Kimse bu tür tartışmalara girmesin.Bizlerde dahil ne kadar yönetimde olsak üyelerden farkımız yoktur.Sadece üyelerden bir yudum saygı bekliyoruz.İyi forumlar.
@xFactoria gelince pm at hacım.
@xFactoria gelince pm at hacım.
Bu xfactoria ve Ural_Tugra herzaman gözlerim üzerinde olacaktır.xFactoria her zaman bu forumda sorundur.Kanıtı buyrun ➡️ Tıklayınız.
Ps:Adminlerimiz gereğini yaparsa sevinirim.
Bu xfactoria ve Ural_Tugra herzaman gözlerim üzerinde olacaktır.xFactoria her zaman bu forumda sorundur.Kanıtı buyrun ➡️ Tıklayınız.
Sende yapabilirsin?
Sende yapabilirsin?
Biliyorum artık tüm görüşleri ortak alıyoruz arkadaşlar.Sizlerde dahil.Başımızdakilere sormadan olmaz.Öyle yaparsak biri biryerde de dur der.Demi cihan 😜
Sende yapabilirsin?
Biliyorum artık tüm görüşleri ortak alıyoruz arkadaşlar.Sizlerde dahil.Başımızdakilere sormadan olmaz.Öyle yaparsak biri biryerde de dur der.Demi cihan :P
Böyle taşkınlık cıkartan bi adamın banlanmamasını isteyen olmaz diye düşünüyorum ancak son karar tabiki adminlerin
'' Yani? '' mi ?..
Bakın sevgili beyin yoksulu arkadaşlarım. Burası bir PAYLAŞIM platformu. Burada paylaşım yapılır, yorumlanır, veya bakılıp geçilir. Yani? olay nedir diye saçma sapan bir yorum olamaz. Yahu ben yeni yetişen türk genci daha medeni daha mantıklı yetişiyor dedikce böyle saçma sapan tipler beni deli ediyor bu nasıl mantıktır bu nasıl beyindir!.neyse..
xFactoria konusuna gelince, xFactoria'nın o yorumda hiç bir suçu yoktur, haklı olarak kendini savunmaya devam etmiştir. Nincasu ve hayta 35 ile konu hakkında görüşeceğim. Sizlere toplum içinde uyarı yapmamak için hep durduruyorum kendimi, hep siz değişirsiniz diye size tatlı dille anlatmaya calısıyorum olayları, yetkinizi de ellemiyorum ancak beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz gibi.
Neyse, konu kilit.
Bakın sevgili beyin yoksulu arkadaşlarım. Burası bir PAYLAŞIM platformu. Burada paylaşım yapılır, yorumlanır, veya bakılıp geçilir. Yani? olay nedir diye saçma sapan bir yorum olamaz. Yahu ben yeni yetişen türk genci daha medeni daha mantıklı yetişiyor dedikce böyle saçma sapan tipler beni deli ediyor bu nasıl mantıktır bu nasıl beyindir!.neyse..
xFactoria konusuna gelince, xFactoria'nın o yorumda hiç bir suçu yoktur, haklı olarak kendini savunmaya devam etmiştir. Nincasu ve hayta 35 ile konu hakkında görüşeceğim. Sizlere toplum içinde uyarı yapmamak için hep durduruyorum kendimi, hep siz değişirsiniz diye size tatlı dille anlatmaya calısıyorum olayları, yetkinizi de ellemiyorum ancak beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz gibi.
Neyse, konu kilit.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap