Icerige atla
Extraloob

Astral-İmoortalsız phy 100% +9 glavie

· 56 Yanıt · 4.9K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
B

bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea

yahu arkadaşım senin zekanla ilgili bir sorununmu var? ss i BEN ALDIM DİYORUM BEN

------------------------------------------------------
Zuhahah koptum burda Abi bu hastalığı ben biliyom bizim orda kronik beyin eksikliği diyolar
😊 Very Happy Mr. Green[/quot
bizim burdada 2kısı konusurken 3,ceye ne dustugunu herkes bılıyor Mad
P
Pennywise OP ⭐ 19y
ss e fake diyen kişi ss i kendi charımla aldığımı yazdığım msj ı okumadığını o yüzden fake zannettiğini belirtti uzatmaya gerek yok
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea

yahu arkadaşım senin zekanla ilgili bir sorununmu var? ss i BEN ALDIM DİYORUM BEN

Oha yani oha...Batu bu ahlaksız herife cevap mı verdin bir de? Terbiyesiz luzumsuz herif,ona en güzel cevap bandır...

Unutmayın,bu sitede küfür içeren postlar atmak direk BAN sebebidir...
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Yaw +9 olsun da astrallı immortallı olsun Razz
Ne baldır arkadaş ben astralsız en fazla +6 yaptım Razz
J
ben +4 bile yapamadım

Yaw +9 olsun da astrallı immortallı olsun Razz
Ne baldır arkadaş ben astralsız en fazla +6 yaptım Very Happy
S
Hayret ben daha +6 basmış değilim. ayrıca %100 phy si çok sağlam emanet.. birde merak ettiğim en yüksek + basılma seviyesi nedir acaba ?
K
KaNaKaN ⭐ 19y
ona mutlaka astral ve immortal basılmıştır fakat +9 a basıldığında + tutmuş olup astral ve immortal silinmiş olabilir bu 2 si olmadan sro bastırmaz kolay kolay yakar yok eder ibneler Evil or Very Mad
N
yapan yapıyo
T
Tweaked ⭐ 19y
La ben dun +4 e basarken yandı adamlar +9 yapıyor Very Happy
F
fifti ⭐ 18y
Kesin çıkmıştır
F
fifti ⭐ 18y
Kesin çıkmıştır
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Mükemmel Bi Silah ?!!!!!!...
I
nasıl yapıyorlar bilader buneya gm flanmı veriyor anlamadımki
J
Ben astralsız immortalsız phy 69 crit 9 72+7 Glavie yapabildim sadece. Helal olsun adamalara 😁
H
HaTeFuL ⭐ 18y
Süper ama bence o silahın phy atack +%100 olması normal çünkü +9
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
oyyyyyyyyy oyyyyyy 😄 ben elimde 72 level +5 glavie ile dolasırım bu adamlar +9 la dolasırlar 😄
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: