Icerige atla
Extraloob

Astral-İmoortalsız phy 100% +9 glavie

· 56 Yanıt · 4.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
P
Pennywise OP ⭐ 19y

bu photoshop olabilirmi Very Happy

yani kesin gercek dimi ?

ss i kendi ellerimle çektim Very Happy
R
RaPLeX ⭐ 19y
puhaha bnm +7 speardan düşük mag atk war Very Happy puhaha
P
Pennywise OP ⭐ 19y

puhaha bnm +7 speardan düşük mag atk war Very Happy puhaha

e iyide bu glavie?önemli olan mag değil phy yani Very Happy
R
RockmasteR ⭐ 19y
pk 2 desem ayıp olurmu?
B
bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea
P
Pennywise OP ⭐ 19y

bence bu sahte adam ssde nıye ısımlerı göstermıyor var bunda bır ipnelik Idea Idea Idea

yahu arkadaşım senin zekanla ilgili bir sorununmu var? ss i BEN ALDIM DİYORUM BEN
_
_ErKo_ ⭐ 19y
pennywise ben aldim ss yi diyorsa o zaman dogrudur
ona bir sözüm olamaz.
P
Pennywise OP ⭐ 19y

pennywise ben aldim ss yi diyorsa o zaman dogrudur
ona bir sözüm olamaz.

şükür beni anlayan çıktı
M
Morwena ⭐ 19y
beyler adam diyor resmi ben çektim diyor kendi elcağızlarımla Very Happy
O
oOKingOo ⭐ 19y
wow Shocked
Gözlerime inanamadım
E
Espio ⭐ 19y

Al sana Char ismi Görünen Ss physcoBone de Yapan Herif

-Resim Silinmiş.
P
Pennywise OP ⭐ 19y

Al sana Char ismi Görünen Ss physcoBone de Yapan Herif

-Resim Silinmiş.

kanıtlamana gerek yoktu bırak isteyen istediğini düşünsün ss i kendi charımla aldım dedikten sonra da hala bu ss sahte diyen adamın zekasında bi sorun vardır zaten uğraşmaya değmez.
X
xhistory ⭐ 19y
Gerçekten inanılması güç. Çok süper.
B
kendi fikrimi söylemem yasakmı sadece fikrimi söledim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
P
Pennywise OP ⭐ 19y

kendi fikrimi söylemem yasakmı sadece fikrimi söledim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ben sana diyorumki ss i kendi elimle kendi charmda çektim diyorum sen bu ss yalan diyorsun Evil or Very Mad
B

ben sana diyorumki ss i kendi elimle kendi charmda çektim diyorum sen bu ss yalan diyorsun Evil or Very Mad

ilk ssnin senın charın oldugunu nerden bılem demi hatalıysam özür dilerim piyasada cok var sahte +lar ondan kusura bakma
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
adamlar neler yapıor yaw helal ah ah ulen bu sin de bişiler var ama dur bakalım hayırlısı
D
Dampyre ⭐ 19y
iyi cesaret varmış..
J

iyi cesaret varmış..

ben +5 glavie e astrallı immortallı haliye +6 basmaya korkuyom Very Happy
S
Sniker ⭐ 19y

yahu arkadaşım senin zekanla ilgili bir sorununmu var? ss i BEN ALDIM DİYORUM BEN

------------------------------------------------------
Zuhahah koptum burda Abi bu hastalığı ben biliyom bizim orda kronik beyin eksikliği diyolar:) Very Happy Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: