Icerige atla
Extraloob

Aşk acısı çekiyorum yardım edin! :(

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
BiG BoY OP ⭐ 18y
arkadaşlar zaten eskiden japonlara karşı bi sempati besliyordum dün izledğim bi japon filminden sonra japon kızlaırna karşı bi sevgi duymaya bşladım ama öyle böyle değil aşırı bi sevgi nolur yardım edin aklımdan çıkmıyor japon tanıdıklarınız varsa bi yarıdmcı olun bişe önerin lütfen yaw...
16 Yanıt
J
Janizaro ⭐ 17y
Zuhahahah 😄 Böle acımı olur 😄
K
Kobe ⭐ 19y
Zuhahahah 😄 Böle acımı olur :D
B
BlackLighT ⭐ 19y
millet iyice sanallaştı 🤔 🍿
H

Bu oyuncaklardan almanı tavsiye ederim 👍 😁 😁
I
Hacım illa Japon olucak değilki.Çekik gözlü türklerde var.Onlarla ilgilen.
E
eLempTRa ⭐ 18y
kardeş sen abartmışsın neyse onerim git taksime sultanahmete orda bir suru japon var fakat karete biliolarsa benden değil 😄
H
kardeş sen abartmışsın neyse onerim git taksime sultanahmete orda bir suru japon var fakat karete biliolarsa benden değil :D

Onlara gerek yok Yeni fetiş için yukarda ss gösterdiğim oyuncaklar var tipini saçını seçip kendin yaratıyormuşsun onun için daha iyi olur :)
A
Anthem ⭐ 18y
bro aynı acıyı bnde yasıodum ^^ gid japon filmleri izle gecer 😊
W
WeAre ⭐ 19y
japon kızları güzeldir.Ama aşık olunacak kadar değil 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
qweqweqwe
U
aaaahahaha yılın enstantanesi bu olsa gerek.. 😁
B
BiG BoY OP ⭐ 18y
helal olsun bea size bi konu hakında yada bi oyun hakkında bi yardım istesem yorum yazan yok aşk acısı dedim 12 kişi yazı yazmış neyse çekik gözlü türk ler yöneleleim o zaman neyse saolun arkadaşlar tnx 😘
A
Achilles ⭐ 18y
kardeş sen abartmışsın neyse onerim git taksime sultanahmete orda bir suru japon var fakat karete biliolarsa benden değil :D
S
Allahımmmm 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: