Icerige atla
Extraloob

ARKO changed new nick => Journalist

· 32 Yanıt · 4.3K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y
Journalist

Umarım beğenirsiniz bundan sonra Journalist olarak devam edeceğim,diğer yeniliklere açık olun 😎 ❤️ 😘 🍺

32 Yanıt
U
Unforgiven ⭐ 17y
🙏

but ARKO is better than it 😜
E
exotic ⭐ 18y
ARKO daha güzeldi 😊
Z
ZikywaL ⭐ 19y
evet ARKO daha hoştu alışmıştık ama hayırlı olsun 😘
A
Avenger ⭐ 18y
ARKO'ya göz alışkanlığı vardı ama zamanla bunada alışırız. 🍺
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ARKOOOOOOOO summer7:
Q
Quattro ⭐ 19y
Vatana millete camia hayırlı olsun.
B
B7B ⭐ 16y
Hayırlı olsun
E
EmmaW ⭐ 19y
hayırlı olsun
arko ftw 😜
A
Hayırlı Olsun .
J
Journalist OP ⭐ 19y
Alışırsınız,alışırsınız.. ARKO artık üzerime yapışmış bir nick olduğu için size şimdi kötü geliyor 😜
J
Josephine ⭐ 17y
Nick değiştirmek yeni bir yüzle gelmek gibi bence. Cidden arkoya alışmıştık.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Journalist

Umarım beğenirsiniz bundan sonra Journalist olarak devam edeceğim,diğer yeniliklere açık olun 😎 ❤️ 😘 🍺

hacım aslında çok basit bir nick journalist ya da ben gibi okuyucuların kitaplarda çok karşılaştığı bir nicktir ama güzelliği nerede biliyor musun hem sana yakıştı hemde sitemizde ki ahali anlamını bilmiyor bu bağlamda cool bir nick oldu çok da ağırdır nickinin hakkını ver hakkkııııııııııııııııı 😁 😈 😆
M
Metover ⭐ 18y
Journalist

hacım aslında çok basit bir nick journalist ya da ben gibi okuyucuların kitaplarda çok karşılaştığı bir nicktir ama güzelliği nerede biliyor musun hem sana yakıştı hemde sitemizde ki ahali anlamını bilmiyor bu bağlamda cool bir nick oldu çok da ağırdır nickinin hakkını ver hakkkııııııııııııııııı 😁 😈 😆

Bence de okuyan bilir, lafı en güzel bu nickle taçlandırılır. 🎭
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Hayırlı olsun, diğeri cidden eskimişti. Arada yenilik iyidir 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
U
Unforgiven ⭐ 17y
Journalist

bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😁

http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=journalist
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hayırlı uğurlu olsun bende yakında değiştirmeyi düşünüyorum.. ❤️ 🍺
E
Extrowe ⭐ 16y
Hayırlı olsun, diğeri cidden eskimişti. Arada yenilik iyidir 😘
I
Inception ⭐ 18y
Hayırlı olsun bro 😘
T