Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar sword çar açacam önerilerinizi bekliyorum.
· 5 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
R
RoyalFlush
⭐ 19y
yeri burası mı sence?biraz daha dikkatli olmanı öneririm...
sword shield için karakter yapılandırmaları bölümüne bakabilirsin.
sword shield için karakter yapılandırmaları bölümüne bakabilirsin.
sana şunu söleyim yıkılmaz bir char acmak istiyorsan
1 full int olacak
2 prodector giyeceksin max lvl olduğunda setin +5ve 1 str ve 1 int bile eksik olmayacak
3 90 cold 90 light 90 fire yapacaksın full nuke çalışacaksın
4 sword ve kalkan en az +5 olacak
ve daha sonra 100 lvl acıldıgında mastery tam yetecek
snow shield senin en yararlı skilin olacak snow shield acık oldugu zaman maximum lvlde
hiç bir char seni yıkamaz wizard hariç ve daggerciler
bunlara karşıda wizard için :fire wal serisi skilini actıgında wizardın vurdugu damageler yüksek olacak ama senin canından hiç bir düşüklük görülmeyecek
aynı şekilde roqulker içinde colddaki cristal wall serisini acacaksın onlar sana 30 k vuracak ama canın eksilmeyecek
NOT: bu skilleri açtıgında sadece atak sınırın içindekilkere vurabilirsin kımıldayamazsın skili kapatmadıkca
1 full int olacak
2 prodector giyeceksin max lvl olduğunda setin +5ve 1 str ve 1 int bile eksik olmayacak
3 90 cold 90 light 90 fire yapacaksın full nuke çalışacaksın
4 sword ve kalkan en az +5 olacak
ve daha sonra 100 lvl acıldıgında mastery tam yetecek
snow shield senin en yararlı skilin olacak snow shield acık oldugu zaman maximum lvlde
hiç bir char seni yıkamaz wizard hariç ve daggerciler
bunlara karşıda wizard için :fire wal serisi skilini actıgında wizardın vurdugu damageler yüksek olacak ama senin canından hiç bir düşüklük görülmeyecek
aynı şekilde roqulker içinde colddaki cristal wall serisini acacaksın onlar sana 30 k vuracak ama canın eksilmeyecek
NOT: bu skilleri açtıgında sadece atak sınırın içindekilkere vurabilirsin kımıldayamazsın skili kapatmadıkca
Protector giyeceksin..
90Bicheon + 90 Cold + 90 Lightning olacaksın
Sword + Kalkan olacaksın
itemlerin ve silahların çok güzel olacak +5 full blue ve SP Farmın çok süper olacak 😎
90Bicheon + 90 Cold + 90 Lightning olacaksın
Sword + Kalkan olacaksın
itemlerin ve silahların çok güzel olacak +5 full blue ve SP Farmın çok süper olacak 😎
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! R
ramazan1207
⭐ 18y
arkadaşım Sword ol procektor ol procektora yaratık az vuruyo bide sword olursan dahada az vurur ve blocklar pvpde süper olur bnde böle bi charım var aynı spear gibi vuruyo ama lvlim yaratıkları 90 lvlim bana 60 70 vuruo ben onlara 2 atıyom gerisini sen düşün
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Arkadaşlar yeni çar açacam ecsro dayım size bi danışıyım ded +113 lvl sword shield nuker çin çar arıyorum arkadaşlar... zszc water 105 lvl full int sword takas yapılır isrodaki çar 130 LVL SAĞLAM SETLİ CH STR BOW & İNTERNET SWORD YADA SPEAR ÇAR ARIYORUM. Water da 100 + çar verene isroda 72 LWL Sword nuke