Icerige atla
Extraloob

ArKaDaŞlaR para kasma bu kdr kolay olmadı :)

· 28 Yanıt · 6.1K görüntüleme
D
dReamw0rk OP ⭐ 19y
Şimdi ilk ben lvl kasamıyordum lvl 22 idi costanstinople gittim Seriens lere orda 30 dk içinde 3 kutucuk itemim oldu onları satıcıya sattıgım anda 150k param oldu sizde deneyin arkdaşlar..
cok yardımcı oluyorr 😊 + lvl iyi kasılıyor..
28 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Pek anlaadım ben dedigindeen
L
lastturk_ ⭐ 19y
Yaş kaç¿ Razz
S
StormHero ⭐ 19y

Pek anlaadım ben dedigindeen
C
CapsLock ⭐ 19y
kardes merak etme ilerde daha çok paran olur level kasmaya bak
D
DarKK ⭐ 19y
Ne Aceyp Bende AnLamaDım Mr. Green Ehu Ehu Ehu
U
Uykucu ⭐ 19y
150 k para kasmış süper Mr. Green Mr. Green
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
150k nedirki arkadaşım 😊
L
LosCules ⭐ 19y

Yaş kaç¿ Razz

sorulur mu Laughing
D
dReamw0rk OP ⭐ 19y
vallaha benım ıcın ıyı para daha iyi kasma varsa söyleyin.. anlamayanlar o sorun surda yasanda deıl sıze..
B
bannedddd ⭐ 19y
Agalar 18 level oluyorsunuz direk kaleye gidiyorsunuz. Hane bir kale vardı ya Tiger Boy mu Tiger Girl mü ne cıkıyormus iste orada cok süper para kasıyorsunuz benim 100k vardı 10 dk içinde 150k oldu. Gerçi Donwhang'dan sonra gelen köyde 5k 10k plz diye dilenmiştim ondan da para geldi. Bi de köyden köye geçerken 5k paranız gidiyor o cok kötü bir şey iste bu yüzden 10k 20k diye para toplayın.

adsafadfagadasda Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
O
Old School ⭐ 19y
İstanbul boş olduğundan yani gold botlar falan olmadığından daha fazla yaratık keseceğinizden daha fazla para kasmnız normal Mr. Green
G
ghostly ⭐ 19y
para kasicam diye kendinizi kasmayin efendi efendi lvl kasin farm yapin ztn para gelir Mr. Green extrabeer
J
jumper ⭐ 19y
daha oyunda yenisin galba 150 k ilerde pot parana bile yetmicek oyuzden sevinme hic sen lv kas para kasmakla urasma paran zaten olur ilerde

mesela bende suan 72 m para var Laughing
K
KuRtLaR ⭐ 19y
Ben anladım ama belki denemeye bilirim
K
KimBuTurk ⭐ 19y
70lvlim townda harcadıım para o kadar
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Laughing aga sen öyle 150 kazanmışsınya sen onları bos ver sen en iyisi kervan çek extraokk
Yaralı style
B
bluesurf ⭐ 19y
yoruLmuşsun o kadar costanine gidip gelseydın hotanda yanıma werirdim 150k Very Happy Very Happy
_
_GeNeRaL_ ⭐ 18y
Valla dikmende bile yaş ortalaması daha yüksek xD
J
juanito05 ⭐ 19y
Anladığım kadarıyla bandit kalesinde yerdeki paraları mı toplamış ne.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: