Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar kararsız kaldım lütfen acil yardım edin!!!!

· 7 Yanıt · 2.5K görüntüleme
S
SkyFallOnline OP ⭐ 18y
Arkadaşlar ben gia servarında 68 lvl wizard-bard car kasıyorum ama aklım china blade carda kaldı ve blade car çok hoşuma gitmeye başladı sizce wizarda devam mı etmeliyim yoksa blade mi kasmalıyım???yardımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla!!!!
7 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
akıl istiyosan wizarddan sonra blade char kasmak dünyanın en angarya işi gelir sana. Blade çok hantal bi char . Ama çok istiyosan blade kasmayı önce wizardını 90+ yap . Önce farmını yaparsın bladein daha sonra kasarsın. Wizardını plvl charı olarak kullanırsın yani
C
CapsLock ⭐ 19y
akıl istiyosan wizarddan sonra blade char kasmak dünyanın en angarya işi gelir sana. Blade çok hantal bi char . Ama çok istiyosan blade kasmayı önce wizardını 90+ yap . Önce farmını yaparsın bladein daha sonra kasarsın. Wizardını plvl charı olarak kullanırsın yani

kesinlikle katılıyorm blade i 80 yapana kadar wizardı 90 yaparsın snra onlada kasarsn bile 😄
B
boo ⭐ 19y
dogru soylenmis once wizardina aban. ayrica blade kasmani isterim cunku bu oyun haksizlikla dolu ya T_T
gordunuz mu yeni komboyu fear + stun + dull dalga mi geciyosunuz herkesblader acmali x)
W
istersen wizzardı Prada nın dediği gibi 90+ bladeyi kasarken zorluk çekme 😉
W
Hayatımda elimi blade'e bi kez sürdüm başkada sürmem herhalde 😄
T
Thi$Rock ⭐ 17y
gaia demek istedin heralde wizard 93 yap 10 degree seti alınca bladeyi kasarsın yada wizi 100 yaparsın 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: