Arkadaşlar ben gia servarında 68 lvl wizard-bard car kasıyorum ama aklım china blade carda kaldı ve blade car çok hoşuma gitmeye başladı sizce wizarda devam mı etmeliyim yoksa blade mi kasmalıyım???yardımlarınızı bekliyorum
Saygılarımla!!!!
Arkadaşlar kararsız kaldım lütfen acil yardım edin!!!!
· 7 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
akıl istiyosan wizarddan sonra blade char kasmak dünyanın en angarya işi gelir sana. Blade çok hantal bi char . Ama çok istiyosan blade kasmayı önce wizardını 90+ yap . Önce farmını yaparsın bladein daha sonra kasarsın. Wizardını plvl charı olarak kullanırsın yani
akıl istiyosan wizarddan sonra blade char kasmak dünyanın en angarya işi gelir sana. Blade çok hantal bi char . Ama çok istiyosan blade kasmayı önce wizardını 90+ yap . Önce farmını yaparsın bladein daha sonra kasarsın. Wizardını plvl charı olarak kullanırsın yani
kesinlikle katılıyorm blade i 80 yapana kadar wizardı 90 yaparsın snra onlada kasarsn bile 😄
dogru soylenmis once wizardina aban. ayrica blade kasmani isterim cunku bu oyun haksizlikla dolu ya T_T
gordunuz mu yeni komboyu fear + stun + dull dalga mi geciyosunuz herkesblader acmali x)
gordunuz mu yeni komboyu fear + stun + dull dalga mi geciyosunuz herkesblader acmali x)
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
istersen wizzardı Prada nın dediği gibi 90+ bladeyi kasarken zorluk çekme 😉
W
WinDRuNNeRXLife
⭐ 17y
Hayatımda elimi blade'e bi kez sürdüm başkada sürmem herhalde 😄
gaia demek istedin heralde wizard 93 yap 10 degree seti alınca bladeyi kasarsın yada wizi 100 yaparsın 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap