Icerige atla
Extraloob

Arkadaşlar Acil Yardım Edin !!!!! Lütfen

· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme
M
Marinero OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Silkroadda çarımı Açtıktan 1-2 Saniye Sonra Bu Hatayla Karşılaşıyorum, Ne Yapmalıyım ???
- Resim Silinmiş.
25 Yanıt
M
Marinero OP ⭐ 19y
yardım edicek biri yok mu ???
C
cakal2219 ⭐ 18y
Oyunu Kaldır Tekrar Yükle Düzelir..
M
Marinero OP ⭐ 19y
Oyunu Kaldır Tekrar Yükle Düzelir..

saol inşallah sorun çözülür
C
cakal2219 ⭐ 18y
Büyük bi ihtimal Düzelir:S DüzelmeZse FormAT AT 5 DK::P Hem Pc RahATLAR:)) 😜
M
Marinero OP ⭐ 19y
tmm sorun düzeldi çok saol
[
[uA]EnsaR ⭐ 17y
Bu hataları toptan kaldırmanın çözümü Sro dosyası içindeki ''Silkroad Online Error Send Program ...'' adlı dosyayı sil , birşey olurmu diye korkuyorsan bi yedeğini alıp sil ^^ sonra geri döndürebilesin......
M
Marinero OP ⭐ 19y
dün oyunu tekrar yükledim düzelmişti ama bugün tekrar girdim yine aynı hatayı verdi . Her gün sroyu tekrar yüklemem mi lazım
M
Marinero OP ⭐ 19y
Bu hataları toptan kaldırmanın çözümü Sro dosyası içindeki ''Silkroad Online Error Send Program ...'' adlı dosyayı sil , birşey olurmu diye korkuyorsan bi yedeğini alıp sil ^^ sonra geri döndürebilesin......

dediğini yapıcam inşallah düzelir
C
cakal2219 ⭐ 18y
tmm sorun düzeldi çok saol

Önemli Degill Kardeş. 🍺 🍺
C
cakal2219 ⭐ 18y
dün oyunu tekrar yükledim düzelmişti ama bugün tekrar girdim yine aynı hatayı verdi . Her gün sroyu tekrar yüklemem mi lazım

WinDowsu YenidEn Kur oo Zman Komple SorunuN KalmAZ 😆 😆 😆
M
Marinero OP ⭐ 19y

kardeş dediğini yaptım ama bu sadece hatanın ne olduğunu göstermiyor yine çarımı açınca oyun kapanıyor sadece o hatayı vermiyor
M
Marinero OP ⭐ 19y
arkadaşlar formattan başka çözümü yok mu lütfen yardımmm
M
Marinero OP ⭐ 19y
adminler ,moderatörler lütfen yardım edin !!!
Y
ycyycy ⭐ 19y
tek çözüm torqueyle girmicen
M
Marinero OP ⭐ 19y
o zmn premium şart
2
2hoT4U ⭐ 18y
torqueyle alakası yok aynı sorun bndede var normalde girsem yinede hata verior en fazla 10-15 dk oyunda kalabiliorum bıraktm artık isro falan oynamıycam karahan online oynuorum sadece şu hata yüzünden
M
Marinero OP ⭐ 19y
Bende artık oynamıyorum , hatta ben hiç oyun oynamıyorum , artık full Extraloob'dayım..
2
2hoT4U ⭐ 18y
pc deiştirdim deiştireli oyunlarda sorun peşimi bırakmıor analamadım tüm oyunalrda hata alıyorum hata raporu gelior sürekli nedenini bi türlü anlamadım
2
2hoT4U ⭐ 18y
hala bi çözüm bulunamadımı bu soruna ya =S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: