Arkadaşlar Silkroadda çarımı Açtıktan 1-2 Saniye Sonra Bu Hatayla Karşılaşıyorum, Ne Yapmalıyım ???
- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar Acil Yardım Edin !!!!! Lütfen
· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
yardım edicek biri yok mu ???
Oyunu Kaldır Tekrar Yükle Düzelir..
Oyunu Kaldır Tekrar Yükle Düzelir..
saol inşallah sorun çözülür
Büyük bi ihtimal Düzelir:S DüzelmeZse FormAT AT 5 DK::P Hem Pc RahATLAR:)) 😜
tmm sorun düzeldi çok saol
Bu hataları toptan kaldırmanın çözümü Sro dosyası içindeki ''Silkroad Online Error Send Program ...'' adlı dosyayı sil , birşey olurmu diye korkuyorsan bi yedeğini alıp sil ^^ sonra geri döndürebilesin......
dün oyunu tekrar yükledim düzelmişti ama bugün tekrar girdim yine aynı hatayı verdi . Her gün sroyu tekrar yüklemem mi lazım
Bu hataları toptan kaldırmanın çözümü Sro dosyası içindeki ''Silkroad Online Error Send Program ...'' adlı dosyayı sil , birşey olurmu diye korkuyorsan bi yedeğini alıp sil ^^ sonra geri döndürebilesin......
dediğini yapıcam inşallah düzelir
tmm sorun düzeldi çok saol
Önemli Degill Kardeş. 🍺 🍺
dün oyunu tekrar yükledim düzelmişti ama bugün tekrar girdim yine aynı hatayı verdi . Her gün sroyu tekrar yüklemem mi lazım
WinDowsu YenidEn Kur oo Zman Komple SorunuN KalmAZ 😆 😆 😆
kardeş dediğini yaptım ama bu sadece hatanın ne olduğunu göstermiyor yine çarımı açınca oyun kapanıyor sadece o hatayı vermiyor
arkadaşlar formattan başka çözümü yok mu lütfen yardımmm
adminler ,moderatörler lütfen yardım edin !!!
tek çözüm torqueyle girmicen
o zmn premium şart
torqueyle alakası yok aynı sorun bndede var normalde girsem yinede hata verior en fazla 10-15 dk oyunda kalabiliorum bıraktm artık isro falan oynamıycam karahan online oynuorum sadece şu hata yüzünden
Bende artık oynamıyorum , hatta ben hiç oyun oynamıyorum , artık full Extraloob'dayım..
pc deiştirdim deiştireli oyunlarda sorun peşimi bırakmıor analamadım tüm oyunalrda hata alıyorum hata raporu gelior sürekli nedenini bi türlü anlamadım
hala bi çözüm bulunamadımı bu soruna ya =S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap