seklınde bır sımge cıkarıyor bunu yapanlar ısraılıler ola bılırmı
arkadaslar dıkkat ednızmı avrupalar ısraıl bayragı
· 23 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
sanmam bence olmaz cunku bu çin işi japon işi
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ne demek istiyosun anlamadım bi resim koyarsan Exclamation Exclamation
pentegram isareti cıkıyor israille ilgili degildir o....
nerede çıkıyor
O
Old School
⭐ 19y
Ha sen wizardların silahındakinimi diyorsun?
tak fişi bitir işi Mr. Green Mr. Green
İsrail Bayrağı Değil O Zaman Hilal Oluncada Türk Bayrağı Olsun... O İşaret Uzakdoğu oyunlarında büyücü büyü ve tapınak (musevi) anlamına gelir...
Pentagram, aslında şeytanın işareti olarak bilinir ama bence gayet hoş bir işaret ve ayrıntılara takılmam. Musevi işareti altı köşeli yıldızdır, pentagram beş köşelidir bu arada OnErAl.
Pentagram, aslında şeytanın işareti olarak bilinir ama bence gayet hoş bir işaret ve ayrıntılara takılmam. Musevi işareti altı köşeli yıldızdır, pentagram beş köşelidir bu arada OnErAl.
Benim bildigim Musevi isareti=Pentagram ama.......Yanlısda olabilir tabi Confused
R
RollsRoyce
⭐ 19y
oyuna giriş id pw bölümünde o ayasofya galıba orda hac işareti var
Takılmamak lazım böyle şeylere sonuçta uluslararası bir oyun kasti birşeylerin olacağını sanmıyorum.
Hz. Süleymana Büyü yapmayı öğreten 2 tane (melek veya cin) tam olarak bilmiyorum ama onun mührü genellikle büyü ile ilişkilendirilir.bu mühür 6 köşeli yıldız şeklindedir.
Yapanlar İsrailliler olsa ne yapacaksın oynamayacakmısın ? Bir araştır istersen kullandığın temizlik maddelerinden tutta içtiğin kahveye kadar herşeyi zaten adamlar yapıyor,sen de lafını et 😊
S
stoudemire7
⭐ 18y
tak fişi bitir işi 😁 😁
koptum ya 😆 😆 😆 😆 😁 😁 🎅 🤤 🍺 🍺
warlock ve wizard nukelerinde warriorda war cry buffunu açarkan life controlü açarken bide çoğu cleric skilinde
bi zararımı var haçın pentagramın..
sro eski zamanda geçiyor değilmi.. ticaret yolları zamanında..
eu==avrupa==e hristiyanlığın ve satanizm simgelerinin oyunda geçmesi normal değilmi C çıkcak değil ya 😆 ..
gerçi pentagram tam olarak satanizmin simgesi sayılmaz..
sro eski zamanda geçiyor değilmi.. ticaret yolları zamanında..
eu==avrupa==e hristiyanlığın ve satanizm simgelerinin oyunda geçmesi normal değilmi C çıkcak değil ya 😆 ..
gerçi pentagram tam olarak satanizmin simgesi sayılmaz..
hayır büyücüler skill lerinde hep musevi işareti var 6 köşeli 5 köşeli olan şeytanı simge eder onun adı pentagramdır
Bu gibi şeyleri geçelim kendimize bakalım. Oyunda Jangan da bi npc var islam npc si. Adamlar onuda koymuşlar sonra sonra Bi tapınak var zannedersem çinli ve Budha ile ilgili. Sayacak olursak EU charın birinin alnında haç var Rogu skillerinde bi işaret cıkıyor yine haç.Arap ırkı gelince gayrimüslimler arap char kasmayacak mı?
T
TheRevenge
⭐ 17y
evet arkadaşlar wizardların bircok skilinde yahudi ayriyetende mason işareti çıkıyor bu dikkatimi cekti sinirlendim ve carımı delete etmiştim pentegram işaretide olamaz çinliler pentegramı nerden bilsin bu dediginiz biraz saçma!! 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap