Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar bi bakın(bow la ilgili)

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
C
ClenzA OP ⭐ 18y
arkadşlar herkez skillerin ateş 90 elektrik 72 buz 48 pacheon 90 olması gerektiini sölüo bn buzu 0 rda ateş elektrik ve pacheonu 90 yapmaı düşünüom ımbue ateş sizce dorumu yorumlarınızı bekliom.........
17 Yanıt
M
-
M
merto.s ⭐ 19y
Doğru Yapıyosun Devam Et 😄
fire 90 light 90 pacheon 90 heuksal 30
bu bnm tercihim 😄
N
evet yaptıgın hareket dogru bısey guzel de yapılandırma olur aynen devam et 👍
G
gfblee ⭐ 19y
48 yapmassan sanırım snow shield açılmaz bence biraz daha sp farm yap ve snowu aç ama biriktiremem diosan senin bilceğin iş
M
Mr_MaNiaC ⭐ 18y
Benim Kararlarım;
1.Full Str Bow ise: Pach:90 Fire:90 Ligh:90 Cold:30 (Cold'un 30 olmasının Nedeni Full Str olduqu için phy defansa fazla qerek olmadıqını düşünüyorum..)

2.Full Str Bow deqil ise:Pach:90 Fire:90 Ligh:60 Cold:60 (Böyle olmasının Sebebi ise Full Str olmadıqı için phy defansı ezik durumda olur ve phy defansını qüclendirmek için COLD'a verilmesini tercih ederim..Ve 60yapılınca 48deki bufu qüclendirilir ve 60daki Snow acılır..)
🍺 🤘 😎
C
ClenzA OP ⭐ 18y
bn bow int çi olmadıı içn snow shielde ihytiyaç olmadıını düşünüom.sizce dorumu?
M
Mr_MaNiaC ⭐ 18y
Bence yanlış karar veriyorsun.Çünkü Bow için Phy atack önemlidir..Az da phy qüclendirse iyi kötü işine yarar ve 1.snowu açarsın..
G
gfblee ⭐ 19y
Peki Sen Bowcusun Heralde ? Oleysen Memnunmusun ?
M
Mr_MaNiaC ⭐ 18y
Peki Sen Bowcusun Heralde ? Oleysen Memnunmusun ?

Bana diyorsun sanırım..Benim char 73Lv..72Lv'e kadar Full Glavie kastım..72Lv olunca Bowa cevirdim ve charımdan cok memnunum.Benden 4 5Lv yüksek Canavarları rahatlıkla kesiyorum ve canavarlar bana vurmadan seri bir şekilde kasıyorum kesinlikle en iyi seri kasan bow'dur 😉
G
gfblee ⭐ 19y
Peki PvPde Çokmu Kötü ?
M
Mr_MaNiaC ⭐ 18y
Peki PvPde Çokmu Kötü ?

Yoqh ama Ben full str olmasam bile bnm setim fazla olmasada yinede sağlam 72Lv full str glavie ile bn pvp yaparken her zaman ben yatırdım.Glavie 2 kere yatırabildi bunun sebebi Bowda crit skıllerı ve uzatma skıllerı olduqu için pvpde bu skıller cok işe yarıyor ve karsı tarafı rahatlıkla kesebiliyorsun 👍 👍
M
ManlY ⭐ 18y
Full str bowman ypaılandırması denildi mi GhostSpy derim bak ve öğren viewtopic.php?f=101&t=63608
C
ClenzA OP ⭐ 18y
eet okudm gsl miş ama hızlı koşmanın 2.si maxlanmadıı zmn pwp deqi dier charın hızlı koşması maxlamış olabilr o daa hızlı olr we bowu yatrr ama bn böle düşünom snow un 1.sini açrm. we snow u 30 da bıraqrm.lw 48 e gtrmee gereq duymuom
C
ClenzA OP ⭐ 18y
Peki PvPde Çokmu Kötü ?
en kötü pvp nukerin pvpsidirxD
G
gfblee ⭐ 19y
Ne Char Açsam Ya Pff İki Arada Bi Derede Kaldım Karar Veremiorum
C
ClenzA OP ⭐ 18y
bnce bow açxD çok zewkli hele elinde sos warsaaa inana harbiden çok zewklixD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap