arkadşlar herkez skillerin ateş 90 elektrik 72 buz 48 pacheon 90 olması gerektiini sölüo bn buzu 0 rda ateş elektrik ve pacheonu 90 yapmaı düşünüom ımbue ateş sizce dorumu yorumlarınızı bekliom.........
arkadaşlar bi bakın(bow la ilgili)
· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
M
MassiveAttack
⭐ 19y
-
Doğru Yapıyosun Devam Et 😄
fire 90 light 90 pacheon 90 heuksal 30
bu bnm tercihim 😄
fire 90 light 90 pacheon 90 heuksal 30
bu bnm tercihim 😄
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
evet yaptıgın hareket dogru bısey guzel de yapılandırma olur aynen devam et 👍
48 yapmassan sanırım snow shield açılmaz bence biraz daha sp farm yap ve snowu aç ama biriktiremem diosan senin bilceğin iş
Benim Kararlarım;
1.Full Str Bow ise: Pach:90 Fire:90 Ligh:90 Cold:30 (Cold'un 30 olmasının Nedeni Full Str olduqu için phy defansa fazla qerek olmadıqını düşünüyorum..)
2.Full Str Bow deqil ise:Pach:90 Fire:90 Ligh:60 Cold:60 (Böyle olmasının Sebebi ise Full Str olmadıqı için phy defansı ezik durumda olur ve phy defansını qüclendirmek için COLD'a verilmesini tercih ederim..Ve 60yapılınca 48deki bufu qüclendirilir ve 60daki Snow acılır..)
🍺 🤘 😎
1.Full Str Bow ise: Pach:90 Fire:90 Ligh:90 Cold:30 (Cold'un 30 olmasının Nedeni Full Str olduqu için phy defansa fazla qerek olmadıqını düşünüyorum..)
2.Full Str Bow deqil ise:Pach:90 Fire:90 Ligh:60 Cold:60 (Böyle olmasının Sebebi ise Full Str olmadıqı için phy defansı ezik durumda olur ve phy defansını qüclendirmek için COLD'a verilmesini tercih ederim..Ve 60yapılınca 48deki bufu qüclendirilir ve 60daki Snow acılır..)
🍺 🤘 😎
bn bow int çi olmadıı içn snow shielde ihytiyaç olmadıını düşünüom.sizce dorumu?
Bence yanlış karar veriyorsun.Çünkü Bow için Phy atack önemlidir..Az da phy qüclendirse iyi kötü işine yarar ve 1.snowu açarsın..
Peki Sen Bowcusun Heralde ? Oleysen Memnunmusun ?
Peki Sen Bowcusun Heralde ? Oleysen Memnunmusun ?
Bana diyorsun sanırım..Benim char 73Lv..72Lv'e kadar Full Glavie kastım..72Lv olunca Bowa cevirdim ve charımdan cok memnunum.Benden 4 5Lv yüksek Canavarları rahatlıkla kesiyorum ve canavarlar bana vurmadan seri bir şekilde kasıyorum kesinlikle en iyi seri kasan bow'dur 😉
Peki PvPde Çokmu Kötü ?
Peki PvPde Çokmu Kötü ?
Yoqh ama Ben full str olmasam bile bnm setim fazla olmasada yinede sağlam 72Lv full str glavie ile bn pvp yaparken her zaman ben yatırdım.Glavie 2 kere yatırabildi bunun sebebi Bowda crit skıllerı ve uzatma skıllerı olduqu için pvpde bu skıller cok işe yarıyor ve karsı tarafı rahatlıkla kesebiliyorsun 👍 👍
Full str bowman ypaılandırması denildi mi GhostSpy derim bak ve öğren viewtopic.php?f=101&t=63608
eet okudm gsl miş ama hızlı koşmanın 2.si maxlanmadıı zmn pwp deqi dier charın hızlı koşması maxlamış olabilr o daa hızlı olr we bowu yatrr ama bn böle düşünom snow un 1.sini açrm. we snow u 30 da bıraqrm.lw 48 e gtrmee gereq duymuom
Peki PvPde Çokmu Kötü ?en kötü pvp nukerin pvpsidirxD
Ne Char Açsam Ya Pff İki Arada Bi Derede Kaldım Karar Veremiorum
bnce bow açxD çok zewkli hele elinde sos warsaaa inana harbiden çok zewklixD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap