son zamanlarda popüler olan bir oyun bu fakat extraloob da bölüm göremeyince şaşırdım , bölüm açabilirmisiniz ? ben elimden geldiği kadar oyuna rehberlik yapabilirim (bot, karakter yapılandırmaları vs..) lütfeeen 😳 😁
Archlord Online bölümü açılabilirmi ?
· 41 Yanıt · 8.3K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
Oyunu ilk önce bana tanıtır mısın? Kısaca ve screenshot'larla beraber lütfen.
tabiki 😊 birazdan konuya ekliyorum
Archlord'u BenX adlı filmde görmüştüm Eğer bölümü götürürüm diyorsan açalım bölümü.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Archlord'u BenX adlı filmde görmüştüm Eğer bölümü götürürüm diyorsan açalım bölümü.
Artisssssssssss.. 😄
Artisssssssssss.. :D
Sie Est Haßen ne demek bilirmisin kaancım? almancan iyidir 😁 😜
J
Jason Walker
⭐ 19y
Artisssssssssss.. :D
Sie Est Haßen ne demek bilirmisin kaancım? almancan iyidir 😁 :P
Verpiss dich alta, lern erst du deutsch... 😜
Archlord online :oyun kesinlikle f2p (bedava).İçerisinde 3 farklı ırk barındırıyor , Human (mage, knight ,archer) , Orc (sorcerer, berserker,hunter) , Moon elf (Ranger, Elementalist) .. oyunda lvl sınırı bildiğim kadarıyla 99 , level atlamak çok zor değil fakat şuan yeni serverda (cyripus) süper bi exp eventi var .
SS'lar
orc binek
- Resim Silinmiş.
orc berserker
- Resim Silinmiş.
anlatılmaz izlenir 😄 trailera hastayım 😄
http://www.youtube.com/watch?v=75Cidam1Xe4 (kesinlikle izlenmesi gereken(1)
http://www.youtube.com/watch?v=KaIR_26pXVg (buda devamı)
ben bölümü idare edebiceğime inanıyorum , 2 defa d.moderatörlük başvurusu yapmama rağmen kabul edilmedim 😄 gene bi başvuru yapayım 😄 belki bu sefer alırlar 😄
SS'lar
orc binek
- Resim Silinmiş.
orc berserker
- Resim Silinmiş.
anlatılmaz izlenir 😄 trailera hastayım 😄
http://www.youtube.com/watch?v=75Cidam1Xe4 (kesinlikle izlenmesi gereken(1)
http://www.youtube.com/watch?v=KaIR_26pXVg (buda devamı)
ben bölümü idare edebiceğime inanıyorum , 2 defa d.moderatörlük başvurusu yapmama rağmen kabul edilmedim 😄 gene bi başvuru yapayım 😄 belki bu sefer alırlar 😄
J
Jason Walker
⭐ 19y
Oyun içi SS görebilir miyim? Mesela senin karakterinden.
şuan yok oyun içi ss bulabilirim ama. screen shot çektiğimde her biri 3 mb olduğundan dolayı pcde bulundurmuyorum çeksemde siliyorum yani :/

Verpiss dich alta, lern erst du deutsch... :P
"Deutsch" schreibt man mit großen Buchstaben. Also zuerst musst du auf Deutsch lernen, nicht ich:) Scheißkopf 😜
J
Jason Walker
⭐ 19y
Teşekkürler, oyun muazzam ben de başlıyorum, bu gece de bölüm açılmış olur.
teşekkürler cyripusa beklerim 😄 guildimizde hazır 😄 oyunu indirmeye başla 1.5 gb . 5 saatte iner
bende bota birakıp paylaşım için hazırlık yapıyım 😄
bende bota birakıp paylaşım için hazırlık yapıyım 😄
bu arada sen nasıl bişey açıcaksın ona göre bişeyler söyle senin için özel bi skill buildi hazırlayım (oyunda kesinlikle int str gibi şeylere vakit harcamamız istenmiyor lvl atlayınca otomatik olarak artıyor ben orc sorcererim ve karakterimden son derece memnunum süper aoe skilleri var . umarım orc olursun 😄
J
Jason Walker
⭐ 19y
bu arada sen nasıl bişey açıcaksın ona göre bişeyler söyle senin için özel bi skill buildi hazırlayım (oyunda kesinlikle int str gibi şeylere vakit harcamamız istenmiyor lvl atlayınca otomatik olarak artıyor ben orc sorcererim ve karakterimden son derece memnunum süper aoe skilleri var . umarım orc olursun :D
Sro'daki nuker yada wizard tarzı birşeyler olurum. 😄
himm orc sorcerer o halde. süper skilleri var görsel şölen 22 lvlden itibaren başlıyor 😄
screamadle şu anda bu oyunu oynuyor daha önce başlamıştı oyuna, şimdi devam ediyor olması lazım akşam oyun hakkında konuştukta 5 karakter 40 farklı yapılandırma varmış ve birbirlerine geçişler dönüşler varmış muazzam bir oyuna benziyor oyun bence.
J
Jason Walker
⭐ 19y
screamadle şu anda bu oyunu oynuyor daha önce başlamıştı oyuna, şimdi devam ediyor olması lazım akşam oyun hakkında konuştukta 5 karakter 40 farklı yapılandırma varmış ve birbirlerine geçişler dönüşler varmış muazzam bir oyuna benziyor oyun bence.
screamadle oynuyorsa güzeldir zaten, bu arada onunda oynaması iyi oldu rehberim hazır. 😜
😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap