Icerige atla
Extraloob

!!! MU Online Bölümü Açılmıştır !!!

· 14 Yanıt · 4.6K görüntüleme Sabitlenen
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
!!! MU Online Bölümü Açılmıştır !!!

Online oyunların hepsinde biraz bilgi biraz paylaşım yapmak adına yeni bölümümüzü sizlere açmış bulunmaktayız umarım gerekli bilgiler ve mesajlarla burası güzel güzel işler.

Saygılarımla,
14 Yanıt
J
hayırlı uğurlu olsun.
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y
Hayırlı olsun
H
HosenberG ⭐ 19y
Hayırlı olsun Exclamation
M
Morwena ⭐ 19y
Ah eski günLer az oynamamıştım Wink
D
Dampyre ⭐ 19y
alt forum sayısı baya fazlalaştı..
inşallah ilgi görür.
Hayırlı olsun
E
EFendi ⭐ 19y
vay be bu site nerden nereye geLdi.... sro hakkında konuşcak adam yokken şimdi birçok onLine oyun spor yazıLım vs... gratz.... kahvekeyfi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

vay be bu site nerden nereye geLdi.... sro hakkında konuşcak adam yokken şimdi birçok onLine oyun spor yazıLım vs... gratz.... kahvekeyfi

Cool
4
Mu Online extraokk Twisted Evil
J
JimCarrey ⭐ 19y

Cool

extraloob ve bizler sayesinde Cool
F
Fallasta ⭐ 19y
Azmı mu oynadım zamanında her türlü server'da oynadım

Hayırlı olsun Exclamation burada Laughing
CuNDeRs
CuNDeRs ⭐ 19y
Muonline güzelde artik civki cikti herkez pw server acio ben bile actim Mr. Green
yani insanin cani sıkılıo +13 setler fln ne bilim işte önüne gelen acio Mr. Green
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y

Ah eski günLer az oynamamıştım Wink

Bütün erdek FuLL mu oynuyodu Eskiden Cool
N
Neqative-X ⭐ 18y
GMO Da 400 Lv Bir Charakterim Wardı Wizard Fakat 180 Lv den sonra Soul Master Oluyorsunuz Adım Style97 Die bir chardı fakat oyun artık bir cok hacker tarafından bazı bilgiler ele qecirildi herhalde cunku + 13 set ve + 13 silahlar ve Jewel Of Bless ve bircok önemli esyaları Dupeliyorlardı. Charımı Bıraktım Sifremide unuttum. Ama Her Türlü Sorularınıza Acığım.
Extraloob ; Beni Bu Konu İle İlqili Bir Yetki Verirse Cok İyi Olur.Sadece Mu Online Bölümü Hakkında İyi Bir sekilde Yönlendirebilirim. 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: