Yetkili arkadaşlar bu bölüme bir kaç oyun daha eklenmesini istiyorum.Buraya yazacağım:
Klan savaşları-www.klansavaslari.net
Travian Online-www.travian.com.tr
Gladiatus-www.gladiatus.net
Ikariam-www.ikariam.net
Bitefight-www.bitefight.net
Monsters Game-www.monstersgame.net
Knightfight-www.knightfight.org
Bu oyunları eklerseniz sevinirim
Online Oyunlar Bölümü
· 6 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
travian
Bitefight
bunlar daha öncelikli oyunlar bunlar açılırsa açılabilir diğerleri daha tutulmaz bence
Bitefight
bunlar daha öncelikli oyunlar bunlar açılırsa açılabilir diğerleri daha tutulmaz bence
ama ben hepsini oynuorum kimlerin oynadıklarını görmek istiyorum gladiatus ve klan savaşlarıda çok tutulan oyunlar.
Yetkili arkadaşlar bu bölüme bir kaç oyun daha eklenmesini istiyorum.Buraya yazacağım:
Ikariam-www.ikariam.net
birşey istemeden önce birşeyler yapmalısınız, ne verdin ki bu konuda ne istiyorsun, aç bakalım topicleri görelim o bölümün hitini ona göre zati bir yapılanmaya hemen gidilir.
Ikariam-www.ikariam.net
birşey istemeden önce birşeyler yapmalısınız, ne verdin ki bu konuda ne istiyorsun, aç bakalım topicleri görelim o bölümün hitini ona göre zati bir yapılanmaya hemen gidilir.
tamam özer dilerim ilk başta bir açayım ona göre Rolling Eyes
ama ben hepsini oynuorum kimlerin oynadıklarını görmek istiyorum gladiatus ve klan savaşlarıda çok tutulan oyunlar.
Bu laf brz sacma geldi simdi.Online oyun bölümünde bi baslık acarak rahat bir sekilde kimler oynuyo ögrenebilrsin.Sen unalrı öğren diye yeni topic acmaka brz abest oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap