Antalyada Konyaalti civarinda bulunan 5M migrosun yanındaki ptt şubesinin adını bilen varmi acaba birisi para göndericek fakat bulamadım birisi yardımcı olursa sevinirim..
Antalya 5M Migros yanındaki PTT?
· 23 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Okul ismi sorar gibi soruyosun . Ne olabilirki PTT nin ismi PTT dir yani.
Merkez PTT müdürlüğü orası.
Arapsuyu şubesi olması lazım ama yanlış hatırlıyor olabilirim, Google'dan aratıp öğrenebilirsin
Arapsuyu şubesi olması lazım ama yanlış hatırlıyor olabilirim, Google'dan aratıp öğrenebilirsin
Okul ismi sorar gibi soruyosun . Ne olabilirki PTT nin ismi PTT dir yani.
hayır şubesini demek istedim ; Örneğin Fethiye postahanesi gibi . parayı direk pttye göndericem..Ben şubesini soruyorum ismini değil
Merkez PTT müdürlüğü orası.
Teşekkür ederim 😘
aratıyorum fakat uyuşmuyor :S google earthdan bakıyorum başka bişey çıkıyor
sen Arapsuyu PTT müdürlüğü yaz şubeyi, ptt memuru halleder gerisini.
😄 tmm google earth da meltem olarak gösteriyor şubeyi 😄
yok orası değil. Orası Üniversitenin karşısındaki mahalle. Arapsuyu ünversitenin altında, denizle üniversite arasında kalır.
- Resim Silinmiş. resimde çizmeye çalıştığım yer işte 😄 oralarda bir yerlerde
:D tmm google earth da meltem olarak gösteriyor şubeyi :D
meltem mi wahhhh anılarım depreşti, antalyada staj yapıyorum pederin kankasında kalıyorum, staj yerinde çalışan bi hatun var çok cool tabi o zaman herşeye zıplıyorum, hatuna da bir öğlen kitap okurken zıpladım hemen o gece evine yemeğe çağırdı ablası ve annesiyle yaşıyormuş babası ayrılmış hatunun adı meltem kendiside meltem sitesinde otururdu 😐
T
TitusPullo
⭐ 19y
:D tmm google earth da meltem olarak gösteriyor şubeyi :D
meltem mi wahhhh anılarım depreşti, antalyada staj yapıyorum pederin kankasında kalıyorum, staj yerinde çalışan bi hatun var çok cool tabi o zaman herşeye zıplıyorum, hatuna da bir öğlen kitap okurken zıpladım hemen o gece evine yemeğe çağırdı ablası ve annesiyle yaşıyormuş babası ayrılmış hatunun adı meltem kendiside meltem sitesinde otururdu :|
WAhh bro anıların depreşmiş senin yine 😆
B
Black Rain
⭐ 19y
Kesin cevabı pol söyler 😜
PS: Adem aga diyorsa bir bildiği vardır.
PS: Adem aga diyorsa bir bildiği vardır.
P
Passsaport
⭐ 19y
konyaaltı merkez ptt şubesi 😎
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Konyaaltı PTT
bizim kalemiz Antalya 😎
P
Passsaport
⭐ 19y