beyler forumda antalyalı varsa yazsın evını subesını bıldırsın gelem gorusek yaw cnm sıkıldı evde Mr. Green
ANTALYA Alem FM
· 27 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
burdayım sütcüler mahalinde oturuom gel birlikte kafa cekek nevale hazır Very Happy
ev uncalida mekan sidede Very Happy
zeytin koydeyım bende gelın yaw karaoglan parkında bulusak yada zeytinkoye gelın bı yer soleyın Twisted Evil Twisted Evil
up
zeytin koydeyım bende gelın yaw karaoglan parkında bulusak yada zeytinkoye gelın bı yer soleyın Twisted Evil Twisted Evil
bulusmayı isterdim ama oraya yalnız gelmek sakıncalı Very Happy
arkadaş bulma sitelerine çevirdiniz forumu Very Happy
arkadaş bulma sitelerine çevirdiniz forumu Very Happy
ehuhuhu Mr. Green Mr. Green koptum netlog oldu bura
Dokuma'dayım Beklerim :)
konyaaLtındayım herkesi bekLeriz(;
lara - kemer kordonundayım etiler mh. mekanımdır Twisted Evil
Mekan ı$ıkLar hacım Lara'da da yeni taraftar LokaLimiz açıLdı(; i$in dü$erse geL misafirimiz oL(;
larada nerde
Kanka ben seni götürürüm ya(;
kanka larada nerde örnek koydemı?
Mekan ı$ıkLar hacım Lara'da da yeni taraftar LokaLimiz açıLdı(; i$in dü$erse geL misafirimiz oL(;
agh aghh Işıklar mı bilmezmiyim her noktasını oranın beee, köşede carslberg cafe var hep orada ilk biramı yudumlarım extrabeer
agh aghh Işıklar mı bilmezmiyim her noktasını oranın beee, köşede carslberg cafe var hep orada ilk biramı yudumlarım extrabeer
HACIM GEL ANTALYADA MISAFIRIMIZ OL DONER GAZINOYA GOTUREK SENI Twisted Evil extraokk
İster istemez mekan ı$ıkLar AntaLya Lisesinde okuyoruz her maçtan öncede bira mira bi$eyLer yuvarLıyoruz stadta bigün bekLeriz hacım tabi btün arkada$Larıda bekLeriz(;
kanka larada nerde örnek koydemı?
olvıanın arka sokaklarında..
İster istemez mekan ı$ıkLar AntaLya Lisesinde okuyoruz her maçtan öncede bira mira bi$eyLer yuvarLıyoruz stadta bigün bekLeriz hacım tabi btün arkada$Larıda bekLeriz(;
LOL ZEYTIN KOYDE YIM VARMI BI ISTEGIN HE BIZIM ARKadasın motoru calmıslarda bızım yıgene soledım motoru aldık Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap