Icerige atla
Extraloob

ANTALYA Alem FM

· 27 Yanıt · 3.9K görüntüleme
S
ShiZE OP ⭐ 19y
beyler forumda antalyalı varsa yazsın evını subesını bıldırsın gelem gorusek yaw cnm sıkıldı evde Mr. Green
27 Yanıt
P
PartTime ⭐ 19y
burdayım sütcüler mahalinde oturuom gel birlikte kafa cekek nevale hazır Very Happy
B
Braunx ⭐ 19y
ev uncalida mekan sidede Very Happy
S
ShiZE OP ⭐ 19y
zeytin koydeyım bende gelın yaw karaoglan parkında bulusak yada zeytinkoye gelın bı yer soleyın Twisted Evil Twisted Evil
S
ShiZE OP ⭐ 19y
up
P
PartTime ⭐ 19y

zeytin koydeyım bende gelın yaw karaoglan parkında bulusak yada zeytinkoye gelın bı yer soleyın Twisted Evil Twisted Evil

bulusmayı isterdim ama oraya yalnız gelmek sakıncalı Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y
arkadaş bulma sitelerine çevirdiniz forumu Very Happy
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

arkadaş bulma sitelerine çevirdiniz forumu Very Happy

ehuhuhu Mr. Green Mr. Green koptum netlog oldu bura
A
Alavigne ⭐ 19y
Dokuma'dayım Beklerim :)
C
cem_07 ⭐ 19y
konyaaLtındayım herkesi bekLeriz(;
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lara - kemer kordonundayım etiler mh. mekanımdır Twisted Evil
C
cem_07 ⭐ 19y
Mekan ı$ıkLar hacım Lara'da da yeni taraftar LokaLimiz açıLdı(; i$in dü$erse geL misafirimiz oL(;
S
ShiZE OP ⭐ 19y
larada nerde
C
cem_07 ⭐ 19y
Kanka ben seni götürürüm ya(;
S
ShiZE OP ⭐ 19y
kanka larada nerde örnek koydemı?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Mekan ı$ıkLar hacım Lara'da da yeni taraftar LokaLimiz açıLdı(; i$in dü$erse geL misafirimiz oL(;

agh aghh Işıklar mı bilmezmiyim her noktasını oranın beee, köşede carslberg cafe var hep orada ilk biramı yudumlarım extrabeer
S
ShiZE OP ⭐ 19y

agh aghh Işıklar mı bilmezmiyim her noktasını oranın beee, köşede carslberg cafe var hep orada ilk biramı yudumlarım extrabeer

HACIM GEL ANTALYADA MISAFIRIMIZ OL DONER GAZINOYA GOTUREK SENI Twisted Evil extraokk
C
cem_07 ⭐ 19y
İster istemez mekan ı$ıkLar AntaLya Lisesinde okuyoruz her maçtan öncede bira mira bi$eyLer yuvarLıyoruz stadta bigün bekLeriz hacım tabi btün arkada$Larıda bekLeriz(;
C
cem_07 ⭐ 19y

kanka larada nerde örnek koydemı?

olvıanın arka sokaklarında..
S
ShiZE OP ⭐ 19y

İster istemez mekan ı$ıkLar AntaLya Lisesinde okuyoruz her maçtan öncede bira mira bi$eyLer yuvarLıyoruz stadta bigün bekLeriz hacım tabi btün arkada$Larıda bekLeriz(;

LOL ZEYTIN KOYDE YIM VARMI BI ISTEGIN HE BIZIM ARKadasın motoru calmıslarda bızım yıgene soledım motoru aldık Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: