Duyupda anlamını bilmediğiniz kelimeler elbetteki vardır.
Bu topic ne işe yarayacak derseniz;
Mesela ben bir kelime diyeceğim
"Bro ne demektir?" diye yazacağım anlamını bilen arkadaşlarda
"Bro=Kardeş (ingilizce)"
Diye yazacak hangi dilde olduğunuda belirtecek.
Yani Herkes Birşeyler öğrenecek...
Verildiyse özür dilerim Saygılarımla
000007
Anlamını Bilmediğiniz Kelimeler
· 27 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Orti 🍿
Hemen UltraViole
Orti=Ortak (Türkçe)
Orti=Ortak (Türkçe)
Bu tip konuları ''Forum Oyunları'' bölümüne açınız.
Ozaman ben bir forum açılmasını istiyorum Diller diye orda bu konuların yeri olur ve daha fazlası
Bu benim şahsi düşüncem
Bu benim şahsi düşüncem
Condom 😈 😈
Konu taşınıyor...
Condom 😈 😈
Prezervatif ( İngilizce) 😗
Ne güzel işliyo konu çok mutlu oldum beee saolun exl ailesi I love you extraloob family
nihilizm ??
okuduğum bi kitapta raslaştık ama anlamını anlayamadım 😄
okuduğum bi kitapta raslaştık ama anlamını anlayamadım 😄
w8 ?
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Kuşkuculuk sanırım (Felsefe-Türkçe) 😁
R
RollsRoyce
⭐ 19y
w8 sanırım, ne demek anlamında (İngilizce)
w8=bekle demektir srodan gördüğünü tahmin ediyorum hangi dilde olduğunu bilmiyorum
sanada hemen dönüyorum ChrsNYC
sanada hemen dönüyorum ChrsNYC
Gn8 ^^
Nihilizm Nedir
nihilizm:
nihilizm siyasal açıdan her türlü siyasal düzeni yadsıyan görüşleri dile getirdiği gibi törebilimsel açıdan her türlü törebilim kurallarını ve değerlerini yadsıyan görüşleri ve bilgi bilimsel açıdan her türlü bilgiyi ve bilgilenme olanağını yadsıyan görüşleri dile getirir.
nihilizm temelde estatizmin bütün biçimlerini yadsır, yararcılığı ve bilimsel usçuluğu savunur. toplumsal bilimleri ve klasik felsefe sistemlerini bütünüyle reddeder. yalın olgucu ve maddeci bir tutumla yerleşik toplumsal düzene baş kaldırmayı temsil eder, devlet, kilise, ya da aile otoritesine karşı çıkar. yalnızca bilimsel doğruları temel alır, ancak bilimin toplumsal sorunlarının üstesinden gelebileceğini ve bütün kötülüklerin cehaletten kaynaklandığını kabul eder.
nihilist düşünce ludwig feverbach, charles darwin, henry buckle ve herbert spencer gibi düşünürlerin etkisinde kalmıştır. insanın beden ve ruhtan oluşan dualist bir yapısı olduğunu reddettiği için kilisenin şiddetli tepkisine yol açmıştır.
nihilizm:
nihilizm siyasal açıdan her türlü siyasal düzeni yadsıyan görüşleri dile getirdiği gibi törebilimsel açıdan her türlü törebilim kurallarını ve değerlerini yadsıyan görüşleri ve bilgi bilimsel açıdan her türlü bilgiyi ve bilgilenme olanağını yadsıyan görüşleri dile getirir.
nihilizm temelde estatizmin bütün biçimlerini yadsır, yararcılığı ve bilimsel usçuluğu savunur. toplumsal bilimleri ve klasik felsefe sistemlerini bütünüyle reddeder. yalın olgucu ve maddeci bir tutumla yerleşik toplumsal düzene baş kaldırmayı temsil eder, devlet, kilise, ya da aile otoritesine karşı çıkar. yalnızca bilimsel doğruları temel alır, ancak bilimin toplumsal sorunlarının üstesinden gelebileceğini ve bütün kötülüklerin cehaletten kaynaklandığını kabul eder.
nihilist düşünce ludwig feverbach, charles darwin, henry buckle ve herbert spencer gibi düşünürlerin etkisinde kalmıştır. insanın beden ve ruhtan oluşan dualist bir yapısı olduğunu reddettiği için kilisenin şiddetli tepkisine yol açmıştır.
gn8 aradım bulamadım
Nihilizm Nedir
nihilizm:
copy /paste ama olsun
aramaya üşendim açıkçası 😁
w8 ?
waiting demek.birden çok anlamda kullanılır.
Gn8 ^^
good nighting falan 😜 gece yatacanız yabancı birisine gn dersiniz biter.^^
sw1ss arkadaşımız noktalamıştır hadi garii diğer kelimelere geçek
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap