Icerige atla
Extraloob

[*Anket] || %100 Turkish Rap Fan Club Başkanını Belirliyor |

· 93 Yanıt · 10K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
C
chipshajen ⭐ 17y
Siz cevaplarsınız Ww .. sürekli takip ediyorum bakalım ne cevap alıcaz?
B
Brooklyn ⭐ 18y
~ La ~ ile durum eşit. Ama ben kazanırsam battle hakkımı ona verebilirim. Battle'de gayet iyiyimdir ama o daha istekli 😄 🍺
O
OnLyStaR ⭐ 17y
Hayırlı Olma Dileğiyle..
C
chipshajen ⭐ 17y
~ La ~ ile durum eşit. Ama ben kazanırsam battle hakkımı ona verebilirim. Battle'de gayet iyiyimdir ama o daha istekli 😄 🍺

Love ^^
Y
YouMyHeart ⭐ 17y
Herkes Prisoners dediğine göre demekki vardır miLLetin bir biLdiği..aL ßndende Prisoners 😉
G
Merhabalar Extraloob ailesi ben de bu oluşum içine girmek istiyorum türkçe rapin bu forumda da yayılması için elemden geleni yapabileceğimi düşünüyorum sitede bu konuda neden aktif olmadığımı soracak olursanız bundan 1 yıl önce çeşitli paylaşımlarda bulunmama rağmen bırakın yorum yapmayı sayfa görüntülenme sayısı bile 100ü bulmamıştır bu da gösteriyorki forumumuzda türkçe rapin dinleyicisi çok az ya da dinleyen sadece türkiyede idol olmuş kişileri dinliyorlar ben de bu konu altında mesajımı belirtiyorum ve en güncel klipler albümler ropörtajlar underground şarkılar tarafımdan buraya eklenecceğini belirtmek isterim. Yönetim kadrosunda olmasam da soru ve istekleriniz için türkçe rap için her zaman buradayım
iyi günler

Arkadasım Kusura bakma adaylıgını 2 gun oncekı global topicden belirtmeliydi simdi anketteyiz anket baslamısken aday dahil edilmez bidahaki secimleri beklemelisin

teşekkürler global msja bakmamıştım haklısınız
C
chipshajen ⭐ 17y
son 1.5 saat .. battle var demiii ? 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Başkan belli oldu.Hayırlı olsun. 😘
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Son 16 dk ^^
P
Prisoners ⭐ 18y
Son 16 dk ^^

saat 22 : 04 👍
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Bitti Ww Ulassam Bi 😄
P
Prisoners ⭐ 18y
Bitti Ww Ulassam Bi :D

Wax offline msndede yok neyse hayırlı olsun. 😘
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Gelir Şimdi Başkanım 🎅
Temet Nosce
Prisoners ^^
C
chipshajen ⭐ 17y
heyy battle ???
P
Prisoners ⭐ 18y
Bana güvenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. 😘
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Baatle Ww sordum cevap gelmedi gelse bir Ww herseye acıklık gelcek
C
chipshajen ⭐ 17y
@Prisoners

hayırlı olsun ama seninle battle yapmak istiyorum özelden yada anketten sonra yapalım mı ?
C
chipshajen ⭐ 17y
oley o zaman bekliyoruz Ww ' yi. ^^
.NET
.NET ⭐ 19y
Kusura bakmayın geciktim. Yeni gruba girdim gitarda o bakımdan çalışmalar düzenler vs vs işim uzadı.
Ee ne diyosunuz ankete göre başkan Prisoners peki bi atışma tarzı bişey olucak mı ?
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: