Icerige atla
Extraloob

[*Anket] || %100 Turkish Rap Fan Club Başkanını Belirliyor |

· 93 Yanıt · 10K görüntüleme · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
S
Stephanos ⭐ 19y
Prisoners senin rap la alakan olmadığını sanıyordum 😄
S
Prisoners
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
eHia 😎
P
Prophecy OP ⭐ 17y
İyi Olan Kazansın ^^
K
Kobe ⭐ 19y
eHia forum oyunlarında çok görüyorum 😜

dengelensin
A
Achilles ⭐ 18y
Prisoners
F
Furina ⭐ 19y
Prisoners
F
FoundeR ⭐ 18y
Prisoners
G
Merhabalar Extraloob ailesi ben de bu oluşum içine girmek istiyorum türkçe rapin bu forumda da yayılması için elemden geleni yapabileceğimi düşünüyorum sitede bu konuda neden aktif olmadığımı soracak olursanız bundan 1 yıl önce çeşitli paylaşımlarda bulunmama rağmen bırakın yorum yapmayı sayfa görüntülenme sayısı bile 100ü bulmamıştır bu da gösteriyorki forumumuzda türkçe rapin dinleyicisi çok az ya da dinleyen sadece türkiyede idol olmuş kişileri dinliyorlar ben de bu konu altında mesajımı belirtiyorum ve en güncel klipler albümler ropörtajlar underground şarkılar tarafımdan buraya eklenecceğini belirtmek isterim. Yönetim kadrosunda olmasam da soru ve istekleriniz için türkçe rap için her zaman buradayım
iyi günler
S
Still Life ⭐ 17y
eHia
H
HaRaMi_Daa ⭐ 18y
Prisoners seni sevdiğim için sana oyumu veriorum!!!
I
Kımse kırılmasın benımkisi eHia
H
HaRaMi_Daa ⭐ 18y
Prisoners seni sevdiğim için sana oyumu veriorum!!! ❤️ 👍
X
XER0 ⭐ 19y
eHia
B
BaSoryong ⭐ 18y
Prisoners...
C
Calamity ⭐ 17y
Prisoners^^

👍
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
Pris
P
Prophecy OP ⭐ 17y
Merhabalar Extraloob ailesi ben de bu oluşum içine girmek istiyorum türkçe rapin bu forumda da yayılması için elemden geleni yapabileceğimi düşünüyorum sitede bu konuda neden aktif olmadığımı soracak olursanız bundan 1 yıl önce çeşitli paylaşımlarda bulunmama rağmen bırakın yorum yapmayı sayfa görüntülenme sayısı bile 100ü bulmamıştır bu da gösteriyorki forumumuzda türkçe rapin dinleyicisi çok az ya da dinleyen sadece türkiyede idol olmuş kişileri dinliyorlar ben de bu konu altında mesajımı belirtiyorum ve en güncel klipler albümler ropörtajlar underground şarkılar tarafımdan buraya eklenecceğini belirtmek isterim. Yönetim kadrosunda olmasam da soru ve istekleriniz için türkçe rap için her zaman buradayım
iyi günler

Arkadasım Kusura bakma adaylıgını 2 gun oncekı global topicden belirtmeliydi simdi anketteyiz anket baslamısken aday dahil edilmez bidahaki secimleri beklemelisin
P
Prisoners ⭐ 18y
Verenede vermeyenede teşekkür ederim hepinize mucX.
C
chipshajen ⭐ 17y
İyi olan kazansın . İyi olan Prisoners gibi 😄
Başarılar kardeşim ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: